Transformatiereis

Transformatiereis Marokko

(donderdag 1 - zaterdag 10 november)

Van 1 t/m 10 november maken we een transformatiereis naar Marokko. Je vliegt naar Marrakech waar je verblijft in een Riad, midden in de Oude Medina. Het dakterras van het Riad heeft een prachtig uitzicht op het Atlasgebergte. Daar worden meditaties en transformerende trainingssessies gegeven. Je maakt kennis met de stad van Sprookjes van 1001 Nacht. Een stad waar veel wonderen gebeuren en mysterie verborgen ligt. Ook gaan we van daaruit richting het Atlasgebergte en de woestijn om de stilte op te zoeken in een korte persoonlijke retraite. 

In deze reis gaat het met name om je persoonlijke transformatie en zullen we werken met de ziel. We onderzoeken wat je missie is dit leven, hoe je van waarde kunt zijn voor anderen, wat je als talent hebt meegekregen en wat je transformatiepunten zijn. De reis is zeer intensief, je krijgt iedere dag een aantal uren intensief les, je slaapt op verschillende plekken en leert jezelf open te stellen voor hogere inspiratie. We werken aan het ontwikkelen van je eigen intuitieve vermogens. Tijdens deze reis zal de energie die nog ergens in je systeem vastzit, loskomen en weer vrij beschikbaar komen. Dat wil zeggen dat je met veel meer energie, passie, levenslust en bewustzijn terug zult keren. Van hieruit kun je de opleiding weer verder vorm gaan geven. 

Je vliegt op 1 november vanaf Eindhoven naar Marrakech en op 10 november vlieg je weer terug van Agadir naar Eindhoven. Deze vliegtickets moet je zelf betalen en zelf boeken, maar neem voor je de vlucht boekt nog even contact met ons op, want we vliegen gezamenlijk. 

 

De kosten voor de Transformatiereis bedragen € 2.900. Dit is incl. verblijf, eten en drinken. 

Advies? Bel 06-42898548

Je kunt je telefonisch of per mail inschrijven voor deze Transformatiereis, maar mocht je nog vragen hebben dan kun je ook een gesprek aanvragen. Wil je meer informatie of wil je weten of deze training voor jou geschikt is, dan kun je bellen met één van onze opleidingsadviseurs (06-42898548 of 06-46432551). De adviesgesprekken zijn kosteloos en geheel vrijblijvend. Wel moet je een adviesgesprek even aanvragen door hier te klikken. 

Het is ook mogelijk om een Skypegesprek of een telefonisch adviesgesprek aan te vragen. Je wordt dan gebeld door één van onze adviseurs.

Om je aan te melden voor deze opleiding klik je op Aanmelden Transformatiereis en vul je het formulier in. Hierna krijg je automatisch een mailtje waarmee je je aanmelding dient te bevestigen. Daarna ontvang je alle benodigde informatie en de factuur.