Opleiding Systemisch Werken

 

 

Training Systemisch Werken

We maken allemaal deel uit van verschillende systemen waarin we onze plek innemen. Vaak zijn we ons niet of nauwelijks bewust hoe belangrijk de plek is die we ten opzichte van elkaar in een systeem innemen, hoe we elkaar onbewust gevangen kunnen zetten, hoe onze energie vast kan zitten in de beelden en verwachtingen en projecties, die we onbewust van elkaar hebben gemaakt. Dit gebeurt niet alleen in families, maar dit gebeurt ook binnen organisaties, teams, bedrijven. Systemen zijn magische netten van energie.

Het is absoluut de moeite waard om eens op een intensieve manier kennis te maken met wat Systemisch Werk voor jou betekent. In deze intensieve 3-daagse training kun je zelf situaties leren opstellen en laten opstellen. Je kunt ervaren wat een opstelling met je doet en hoe het is om een representant te zijn in een opstelling. 

Als energie vastzit, kunnen we niet meer stromen, dus niet meer bewegen, dus niet meer ontwikkelen en dus niet meer verder. Belangrijk in deze tijd is dus dat we leren hoe we vastzittende energie weer vrij kunnen maken. Energie kan vastzitten in verzet, in angst, in boosheid, in gewoontes, in vaste programma’s en patronen. We kunnen dan wel een ander gedrag aanleren, maar wil een ontwikkeling of verandering werkelijk slagen, dan heeft het een vrije, levende energie nodig. Pas als de energie werkelijk vrij kan stromen, is er weer vertrouwen en levenslust. Dan kunnen we ook weer de regie over ons eigen leven in handen nemen.

In deze 3 dagen leer je op allerlei manieren werken met Systemen, maar werk je ook aan je eigen proces. Doordat je steeds weer de mogelijkheid krijgt om situaties, blokkades, relaties, obstructies waar jij in je leven tegenaan loopt, op te stellen. Je maakt dan niet alleen de energie vrij, maar je krijgt ook steeds meer inzicht in je eigen systeem en je eigen functioneren.

Ook kun je deze 3-daagse training gebruiken als vooropleiding voor de opleiding tot Professioneel Systemisch Werker die in februari 2019 van start gaat. Mocht je dit echt tot je vak willen gaan maken of als trainer, coach of hulpverlener binnen je vak willen gaan gebruiken, dan kan je na deze 3-daagse training een 4-daagse vervolgopleiding doen tot Professioneel Systemisch Werker. Je krijgt de kosten voor deze vooropleiding dan retour.

 

Data en locatie

De training vindt plaats op vrijdag 21, zaterdag 22 en zondag 23 september. De opleidingsdagen in Nederland worden gegeven in onze InspiratieKamers in Arnhem. Het is eventueel mogelijk op de locatie te blijven overnachten op een simpele slaapzaal.  
 

Docenten

Jacqueline de Haan en Eva Krijger hebben als trainer/coach meer dan tien jaar ervaring in het Werken met Opstellingen.

Lestijden

De lestijden in Nederland (Arnhem) zijn van 10:00 tot 17:00 uur. Op vrijdag en zaterdag wordt na afloop van de les gemeenschappelijk gegeten. 

De kosten voor deelname aan deze opleiding Systemisch Werken zijn:

  • € 1.250.-. als je de opleiding zelf betaalt of ZZP-er bent (je hoeft dan geen BTW te betalen, omdat we een CRKBO geregistreerde opleiding zijn).
  • € 1.750.-. (excl. BTW), als je werkgever of een instantie de opleiding betaalt. 

Als je deelneemt aan de opleiding Professioneel Systemisch Werker die in februari 2019 van start gaat, krijg je deze kosten retour. 

 

Adviesgesprek? 06-42898548

Wil je meer informatie of wil je weten of deze opleiding voor jou geschikt is, dan kan je bellen met één van onze opleidingsadviseurs (06-42898548) of een adviesgesprek aanvragen door hier te klikken. Je wordt dan teruggebeld door één van onze adviseurs. Het is ook mogelijk om een Skypegesprek of een telefonisch adviesgesprek aan te vragen. 

Maar mocht je zelf al gewoon overtuigd zijn, dat de opleiding geschikt voor je is, schrijf je dan zo snel mogelijk in. Je krijgt dan binnen 3 werkdagen bericht of wij je kunnen plaatsen.

Om je aan te melden voor deze opleiding klik je op Aanmelden Opleiding Systemisch Werken en vul je het formulier in. Hierna krijg je automatisch een mailtje waarmee je je aanmelding dient te bevestigen. Daarna ontvang je je opleidingscontract, locatie adres en de factuur.  

Door dit formulier in te vullen en aan ons te versturen meldt u zich aan voor deze opleiding. U schrijft zich definitief in op het moment dat u het opleidingscontract dat wij u toesturen, ondertekend aan ons terugmailt.