Opleiding Systemisch Werken

Systemisch Werken

Als energie vastzit, kunnen we niet meer stromen, dus niet meer bewegen, dus niet meer ontwikkelen en dus niet meer verder. Belangrijk in deze tijd is dus dat we leren hoe we vastzittende energie weer vrij kunnen maken. Energie kan vastzitten in verzet, in angst, in boosheid, in gewoontes, in vaste programma’s en patronen. We kunnen dan wel een ander gedrag aanleren, maar wil een ontwikkeling of verandering werkelijk slagen, dan heeft het een vrije, levende energie nodig. Pas als de energie werkelijk vrij kan stromen is er weer vertrouwen en levenslust. Dan kunnen we ook weer de regie over ons eigen leven in handen nemen.

We maken allemaal deel uit van verschillende systemen waarin we onze plek innemen. Vaak zijn we ons niet of nauwelijks bewust hoe belangrijk de plek is die we ten opzichte van elkaar in een systeem innemen, hoe we elkaar onbewust gevangen kunnen zetten, hoe onze energie vast kan zitten in de beelden en verwachtingen en projecties, die we onbewust van elkaar hebben gemaakt. Systemen zijn magische netten van energie.

 

Wil je hier meer over leren? Ervaren hoe dit precies werkt? Leren wat opstellingen voor je kunnen betekenen en hoe je deze kunt inzetten voor je persoonlijke groei en ontwikkeling? En hoe deze je kunnen dienen om vastzittende energie los te maken?

Op 24 en 25 oktober geven Jacqueline de Haan en Eva Krijger een intensieve 2-daagse opleiding waar je leert wat systemisch werk voor je kan doen en hoe je jezelf ermee kunt bevrijden. Je leert hoe systemen werken en hoe je door opstellingen meer zicht kunt krijgen waarom je met bepaalde situaties of relaties niet verder kunt of hoe je wel weer verder kunt, of waar het vastloopt en waarom. Het systeem geeft je niet alleen het bewustzijn wat er onbewust in je leven speelt maar maakt ook de energie los waardoor je weer verder kunt.

Eind februari 2018 start de Opleiding tot Professioneel Opsteller. Deze opleiding bestaat uit 60 lesuren met een eindexamen. Je ontvangt na het volgen van deze opleiding een erkend diploma, waarmee je als systemisch werker direct aan de slag kunt.

Je kunt de opleiding van 24 en 25 oktober ook beschouwen als vooropleiding. Mocht je na deze dagen besluiten de Opleiding tot Professioneel Opsteller gaan volgen, dan kan je de kosten van de opleiding van 24 en 25 oktober in mindering brengen.

 

Docenten

Jacqueline de Haan en Eva Krijger hebben als trainer/coach meer dan tien jaar ervaring in het Werken met Opstellingen.

Data

Dinsdag 24 en woensdag 25 oktober

Dag- en/of Avondopleiding

Bij deze opleiding ligt overdag de focus op het zelf ervaren en uitwerken van persoonlijke items. In de avonduren ligt de focus op hoe je zelf opstellingen kunt gaan begeleiden of hoe je ze in kunt zetten binnen je werk als trainer/coach/hulpverlener e.d. Tijdens de dagopleiding leer je op de eerste dag ervaren wat systemisch werken voor jou persoonlijk kan betekenen, hoe het werkt en hoe je als kanaal kunt dienen. Op de tweede dag leer je ook welke verschillende opstellingen er zijn en hoe je hiermee blokkades in je eigen energiesysteem kunt opsporen. De avondopleiding is er om je te leren hoe jij opstellingen kunt begeleiden. Op 24 en 25 oktober ’s avonds (van 19.30 tot 22.30 uur) leer je dus ook hoe je als trainer/coach opstellingen kunt inzetten binnen je werk. Voor trainers en coaches, en andere mensen die al met opstellingen werken, is het ook mogelijk om uitsluitend de avondopleiding Systemisch Werken Begeleiden te volgen.

Lestijden

De dagopleiding is van 10:00 uur tot 17:00 uur. De avondopleiding is van 19:30 – 22:30 uur. Voor wie tevens de avondopleiding volgt, zijn de lunch en het diner inbegrepen.

Je betaalt voor deze opleiding op 25 en 25 oktober:

  • dagopleiding (10:00 - 17:00 uur): € 550
  • avondopleiding (19:30 - 22:30 uur): € 250 
  • dag- en avondopleiding: € 750 (incl. lunch en diner)  

Als je na deze opleiding begin 2018 ook de opleiding tot Professioneel Opsteller volgt, krijg je de bovengenoemde opleidingskosten weer terug.  

Adviesgesprek? 06-42898548

Wil je meer informatie of wil je weten of deze opleiding voor jou geschikt is, dan kan je bellen met één van onze opleidingsadviseurs (06-42898548) of een adviesgesprek aanvragen door hier te klikken. Je wordt dan teruggebeld door één van onze adviseurs. Het is ook mogelijk om een Skypegesprek of een telefonisch adviesgesprek aan te vragen. 

Maar mocht je zelf al gewoon overtuigd zijn, dat de opleiding geschikt voor je is, schrijf je dan zo snel mogelijk in. Je krijgt dan binnen 3 werkdagen bericht of wij je kunnen plaatsen.

Om je in te schrijven voor deze opleiding klik je op Inschrijven Systemisch Werken en vul je het formulier in. Na je inschrijving krijg je automatisch een email van ons met een link om je aanmelding te bevestigen. Daarna ontvang je de definitieve bevestiging van je inschrijving.