Opleiding Systemisch Werken

 

 

Opleiding Systemisch Werken

Als energie vastzit, kunnen we niet meer stromen, dus niet meer bewegen, dus niet meer ontwikkelen en dus niet meer verder. Belangrijk in deze tijd is dus dat we leren hoe we vastzittende energie weer vrij kunnen maken. Energie kan vastzitten in verzet, in angst, in boosheid, in gewoontes, in vaste programma’s en patronen. We kunnen dan wel een ander gedrag aanleren, maar wil een ontwikkeling of verandering werkelijk slagen, dan heeft het een vrije, levende energie nodig. Pas als de energie werkelijk vrij kan stromen, is er weer vertrouwen en levenslust. Dan kunnen we ook weer de regie over ons eigen leven in handen nemen.

We maken allemaal deel uit van verschillende systemen waarin we onze plek innemen. Vaak zijn we ons niet of nauwelijks bewust hoe belangrijk de plek is die we ten opzichte van elkaar in een systeem innemen, hoe we elkaar onbewust gevangen kunnen zetten, hoe onze energie vast kan zitten in de beelden en verwachtingen en projecties, die we onbewust van elkaar hebben gemaakt. Systemen zijn magische netten van energie.

 

Op dinsdag 13 maart starten wij een Opleiding Professioneel Systemisch Werker. Deze opleiding wordt 4 dagen in Nederland gegeven en 4 dagen in Barcelona. Je ontvangt na het volgen van deze opleiding een erkend diploma, waarmee je als systemisch werker direct aan de slag kunt.

Deze opleiding is bestemd voor mensen, die al een beetje bekend zijn met systemisch Werk, maar daar meer professioneel mee aan de slag willen binnen hun eigen werksituatie. De opleiding is dus geschikt voor hulpverleners, trainers, coaches, maar ook voor leidinggevenden. Kortom voor iedereen die op een vakkundige, professionele manier wil leren werken met systemen.

Tijdens de opleiding leer je op verschillende manieren met systemen werken. Je leert familie-opstellingen, organisatie-opstellingen, maar ook flitsopstellingen, gezondheidsopstellingen. Je leert ook het helen van systemen en op welke manier je op een integere, vakkundige wijze met opstellingen kunt werken. Je leert hoe je situaties moet opstellen, le leert verschillende methodieken, je leert wat jouw rol is als begeleider en op welke manieren je antwoorden kan krijgen uit het systeem.  

Data

De opleiding start op dinsdag 13 en woensdag 14 maart, beide dagen in Arnhem. Hierna wordt de opleiding van dinsdag 10 april - zaterdag 14 april vervolgd in Barcelona. En tenslotte wordt de opleiding in Arnhem afgesloten op dinsdag 24 en woensdag 25 april. Op deze laatste dag vindt ook het examen plaats. Na afloop hiervan is de uitreiking van de diploma's.
 

Docenten

Jacqueline de Haan en Eva Krijger hebben als trainer/coach meer dan tien jaar ervaring in het Werken met Opstellingen.


Lestijden

De lestijden in Nederland (Arnhem) zijn van 10:00 tot 17:00 uur. In Barcelona wordt ook intensief les gegeven, maar er is ook tijd om de stad in te gaan en te genieten van het bruisende leven dat deze stad te bieden heeft. 

Locatie

De opleidingsdagen in Nederland worden gegeven in onze InspiratieKamers in Arnhem. In Barcelona verblijven we op een mooie locatie in het centrum van Barcelona. Je kunt daar intern verblijven, maar je kunt ook voor je eigen accommodatie zorgen. Je krijgt dan een korting op de deelnemersprijs. 

De kosten voor deelname aan deze opleiding Systemisch Werken zijn:

  • € 2.650.-. als je de opleiding zelf betaalt of ZZP-er bent (je hoeft dan geen BTW te betalen, omdat we een CRKBO geregistreerde opleiding zijn).
  • € 3.250.-. (excl. BTW), als je werkgever of een instantie de opleiding betaalt. 

Dit is excl. je vliegticket Barcelona.  

Adviesgesprek? 06-42898548

Wil je meer informatie of wil je weten of deze opleiding voor jou geschikt is, dan kan je bellen met één van onze opleidingsadviseurs (06-42898548) of een adviesgesprek aanvragen door hier te klikken. Je wordt dan teruggebeld door één van onze adviseurs. Het is ook mogelijk om een Skypegesprek of een telefonisch adviesgesprek aan te vragen. 

Maar mocht je zelf al gewoon overtuigd zijn, dat de opleiding geschikt voor je is, schrijf je dan zo snel mogelijk in. Je krijgt dan binnen 3 werkdagen bericht of wij je kunnen plaatsen.

Om je aan te melden voor deze opleiding klik je op Aanmelden Opleiding Systemisch Werken en vul je het formulier in. Hierna krijg je automatisch een mailtje waarmee je je aanmelding dient te bevestigen. Daarna ontvang je je opleidingscontract, locatie adres en de factuur.  

Door dit formulier in te vullen en aan ons te versturen meldt u zich aan voor deze opleiding. U schrijft zich definitief in op het moment dat u het opleidingscontract dat wij u toesturen, ondertekend aan ons terugmailt.