Systemisch Werk in Marokko 2019

Systemisch Werk in Marokko

Klein

Op één van de mooiste plekken in Marokko, in een grote villa direct aan een kilometerslang zandstrand midden in een schitterend natuurgebied geven wij 5 dagen (do 28 maart – di 2 april) een opleiding Systemisch Werk. Het Systemisch Werken wordt afgewisseld met stukjes retraite, wandelen aan het schitterende strand van de Atlantische Oceaan, meditaties, waterhealing en intuïtieve ontwikkeling.


Naast je persoonlijke ontwikkeling krijg je deze dagen een volledige opleiding systemisch werken. Je leert hoe je familie-opstellingen, organisatie-opstellingen, gezondheidsopstellingen, flits-opstellingen, lijn-opstellingen en abstracte opstellingen kunt begeleiden. Je krijgt steeds meer zicht, feeling en respect voor de informatie die in ieder systeem verborgen zit. Ook is het mogelijk om je in deze dagen zelf d.m.v. opstellingen te helen en verder te ontwikkelen.

Deze 5-daagse training is onderdeel van de Transformatieopleiding en van de Beroepsopleiding Professioneel Systemisch Werker, maar de opleiding kan ook afzonderlijk gevolgd worden. Een erkend diploma krijg je echter pas als je 36 lesuren hebt, d.w.z. zeggen de volledige opleiding.

Data en vliegreis

Je vliegt vanuit Nederland op do 28 maart naar Agadir en van daaruit op di 2 april ook weer terug naar Nederland.

Je betaalt: 

  • € 1.500 als je deze zelf betaalt of ZZP'er bent
  • € 1.750 als je werkgever of een instantie de opleiding voor je betaalt.Vergoeding Scholing
Veelal worden de kosten voor deze opleiding vergoed door de werkgever, maar er zijn ook al heel veel deelnemers die de opleiding vergoed hebben gekregen als reïntegratie traject (en/of gesubsidieerd als deel van een reïntegratie- of omscholingstraject). Je kunt hierover navraag doen bij ons of bij de instantie die jou op dit moment begeleidt.

Klein

Adviesgesprek? 06-42898548

Wil je meer informatie of wil je weten of deze opleiding voor jou geschikt is, dan kan je bellen met één van onze opleidingsadviseurs (06-42898548 of 06-46432551) of een adviesgesprek aanvragen door hier te klikken. Je wordt dan teruggebeld door één van onze adviseurs. Het is ook mogelijk om een Skypegesprek of een telefonisch adviesgesprek aan te vragen. 

Maar mocht je zelf al gewoon overtuigd zijn, dat de opleiding geschikt voor je is, schrijf je dan zo snel mogelijk in. Je krijgt dan binnen 3 werkdagen bericht of wij je kunnen plaatsen.

Klein

Om je aan te melden voor Systemisch Werk in Marokko klik je op Aanmelden en vul je het formulier in. Hierna krijg je automatisch een mailtje waarmee je je aanmelding dient te bevestigen. Daarna ontvang je een bevestiging met alle opleidingsinfo (locatie adres, tijden, etc.) en de factuur. 

Door dit formulier in te vullen en aan ons te versturen meldt u zich aan voor deze opleiding.