Summerschool Nederland


Summerschool Nederland

Van 9 t/m 21 juli organiseren wij een Summerschool. Dit jaar in Nederland in Zuid-Limburg. Op en prachtige plek tussen Epen en Mechelen in de Voerstreek (Nederland) ligt een schitterende boeren hoeve waar wij deze zomer gaan werken, en waar we heel veel buiten kunnen doen.

Klein 

Opzet van de Summerschool

We geven in feite, aaneensluitend, drie verschillende intensieve Summerschools.

De eerste van 9 t/m 11 juli; Innovatief Denken voor gevorderden. Deze Summerschool is geschikt voor mensen die al geruime tijd als trainer werkzaam zijn met Innovatief/Creatief Denken. Je leert de allernieuwste tools om mensen op in deze tijd nieuwe wegen te laten zoeken door op een andere manier na te leren denken. Deze Summerschool zit al helemaal vol. Omdat er zo veel belangstelling is voor deze summerschool komt er waarschijnlijk nog een editie in augustus. Je kunt je daar nu al voor op een wachtlijst laten plaatsen.

De tweede Summerschool van 11 t/m 16 juli met als titel “een Nieuwe Wereld” zit ook vol. Wat heeft de corona-crisis voor invloed op coaches, trainers, reorganisaties? We werken in deze dagen met DoorbraakDenken, TotalBrainBox denken, Systemisch Denken, Systemisch coachen en trainen, CreatieRegie, en meditatie. 

De derde Summerschool van 17 t/m 21 juli gaat over Transformerend Trainen en Systemisch werken. Een intensieve verdiepende training voor mensen die de diepere lagen van zichzelf willen ontdekken, en die tevens willen werken met familieopstellingen, organisatie-opstellingen, lijnopstellingen, flitsopstellingen, systemisch genezen, systemisch coachen, CreatieRegie, meditatie, intuïtieve- en persoonlijke ontwikkeling. Ook zijn er deze dagen yogalessen, meditatie en wandel coaching in de prachtige omgeving van de Voerstreek. 

 

Verblijf

Je kan intern overnachten. We verblijven in een schitterende locatie, er is een lekkere tuin, een sauna en er wordt elke avond gezorgd voor gezonde maaltijden.

 

Je betaalt voor de Summerschool Nederland:

  • als je ZZP-er bent of de opleiding zelf betaalt, betaal je € 950,- (je hoeft dan geen BTW te betalen, omdat we een CRKBO geregistreerde opleiding zijn).
  • Als je werkgever of een instantie de opleiding betaalt, betaal je € 1.250,- (excl. btw). 

 

Adviesgesprek? 06-42898548

Wil je meer informatie of wil je weten of deze korte opleiding voor jou geschikt is, dan kan je bellen met één van onze opleidingsadviseurs (06-42898548) of een adviesgesprek aanvragen door hier te klikken. Je wordt dan teruggebeld door één van onze adviseurs. Het is ook mogelijk om een Skypegesprek of een telefonisch adviesgesprek aan te vragen. 

Maar mocht je zelf al gewoon overtuigd zijn, dat de opleiding geschikt voor je is, schrijf je dan zo snel mogelijk in. Je krijgt dan binnen 3 werkdagen bericht of wij je kunnen plaatsen.

Om je aan te melden voor de derde module klik je op Aanmelden Summerschool Nederland: 17 t/m 21 juli en vul je het formulier in. Hierna krijg je automatisch een mailtje waarmee je je aanmelding dient te bevestigen. Daarna ontvang je je opleidingscontract, locatie adres en de factuur.  

Door dit formulier in te vullen en aan ons te versturen meldt u zich aan voor deze opleiding. U schrijft zich definitief in op het moment dat u het opleidingscontract dat wij u toesturen, ondertekend aan ons terugmailt.