Summerschool Nederland 2019

Klein

Klein

Summerschool Nederland 2019

vrijdag 14 - zondag 16 juni


3 Inspiratiedagen voor mensen die met mensen werken. Als je zelf werkzaam bent als coach, trainer, therapeut, hulpverlener, leidinggevende dan is het ook zaak dat je zelf af en toe een upgrade doet. Je geest en je ziel hebben ook voeding nodig. Voeding in de vorm van inspiratie. Inspiratie in de vorm van het ontdekken van nieuwe mogelijkheden, nieuwe wegen, nieuwe trends, nieuwe visies en nieuwe werkvormen.

Deze 3-daagse Summerschool heeft iedere dag een ander thema. Je kunt de dagen los boeken, maar je kunt ook de volledige 3 dagen doen. Losse dagen kosten € 450 per dag, de hele Summerschool € 950. De prijs is incl. lunch en diner. Ook is het mogelijk om basic te overnachten als je de hele 3-daagse Summerschool doet. Dit is bij de prijs inbegrepen.


Opzet van de Summerschool

Deze opleiding bestaat uit 3 dagen:

  • vr 14 juni: Systemisch Werken / Intuïtieve Ontwikkeling
  • za 15 juni: Creatief en Innovatief Denken
  • zo 16 juni: Talent en Toekomst

Klein

Programma

Klein

Dag 1: Systemisch Werken / Intuïtieve Ontwikkeling

Het werken met Systemen (Opstellingen) gaat een steeds grotere plek innemen. Evenals het werken met Intuïtie. Op deze dag gaan we kennismaken met verschillende soorten opstellingen, gaan we intuïtief coachen en onderzoeken hoe we meer vertrouwen kunnen krijgen in ons gevoel en in onze intuïtie. Iedereen heeft in principe heldere kanalen. Kun je helder voelen, helder denken, helder horen, helder handelen, helder weten? Op wat voor manier kom je aan je informatie? En wat voor rol speelt intuïtie in jouw leven?
 

Dag 2: Creatief en Innovatief Denken

Op deze dag beginnen we met de basis van Creatief en Innovatief Denken. Je leert een aantal basistools om patroon doorbrekend en "out of the box" te denken. Je leert nieuwe denktechnieken, die je helpen om uit het cirkeldenken te komen. Je maakt kennis met de TotalBrainBox-methode en je leert hoe je op een innovatieve manier brainstormsessies kunt begeleiden. Een ideale dag voor iedereen die zich wil laten inspireren door nieuwe denktechnieken waarmee je onontgonnen gebieden in je eigen denkwereld kunt ontdekken.

Dag 3: Talent en Toekomst

Op deze dag gaan we specifiek op zoek naar jouw talent. We werken met vernieuwende intuïtieve en creatieve werkvormen. We onderzoeken waar je hersendominantie ligt en waarmee jij anderen kunt begeleiden, inspireren en ondersteunen. Op deze dag werken we tevens met een stukje Creatieregie waarmee je kunt leren zelf op een creatieve manier meer regie kunt pakken over je eigen toekomst.

 

Locatie en tijden

De opleiding wordt gegeven in onze InspiratieKamers in Arnhem. De eerste 2 dagen (vrijdag 14 en zaterdag 15 juni) zijn van 10:00 - 20:00 uur (incl. lunch en diner), de laatste dag (zondag 16 juni) is van 10:00 - 18:00 uur. We sluiten de Summerschool dan af met een borreltje.

Als je alle 3 de dagen van de Summerschool volgt, kan je bij ons intern overnachten op onze basislocatie (simpele slaapaccommodatie waarin je met meerdere personen op een kamer slaapt). Dit is dan gratis, maar je moet je wel van tevoren hiervoor opgeven, want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen. 

Als je liever in een hotel slaapt, kun je als je dat wilt ook overnachten in Hotel Modez in Arnhem, op loopafstand van de InspiratieKamers. Dit trendy hotel heeft 20 kamers, die elk op eigenwijze zijn ingericht en gestyled door een beroemde Nederlandse modeontwerper en vormgever. Kosten voor een overnachting bij Modez bedragen ong. € 90.- p.p. per nacht. Boeken bij Modez kan via de website van Modez of door te bellen 026-4420993. De overnachtingskosten bij Modez zijn niet in de opleidingsprijs inbegrepen.

Uiteraard kun je je overnachting zelf ook op een andere manier regelen of gewoon thuis gaan slapen natuurlijk.

 

Je betaalt voor de Summerschool Nederland:

  • als je ZZP-er bent of de opleiding zelf betaalt, betaal je € 450.- per dag of € 950 voor alle 3 de dagen (je hoeft dan geen BTW te betalen, omdat we een CRKBO geregistreerde opleiding zijn).
  • Als je werkgever of een instantie de opleiding betaalt, betaal je € 590.- per dag (excl. BTW) of € 1.250 voor alle 3 de dagen. 

Als je alle 3 de dagen volgt krijg je de helft terug, als je je inschrijft voor één van onze opleidingen in dit najaar.

 

Adviesgesprek? 06-42898548

Wil je meer informatie of wil je weten of deze korte opleiding voor jou geschikt is, dan kan je bellen met één van onze opleidingsadviseurs (06-42898548) of een adviesgesprek aanvragen door hier te klikken. Je wordt dan teruggebeld door één van onze adviseurs. Het is ook mogelijk om een Skypegesprek of een telefonisch adviesgesprek aan te vragen. 

Maar mocht je zelf al gewoon overtuigd zijn, dat de opleiding geschikt voor je is, schrijf je dan zo snel mogelijk in. Je krijgt dan binnen 3 werkdagen bericht of wij je kunnen plaatsen.

Om je in te schrijven voor deze opleiding klik je op Aanmelden Summerschool Nederland en vul je het formulier in. Hierna krijg je automatisch een mailtje waarmee je je aanmelding dient te bevestigen. Daarna ontvang je je opleidingscontract, locatie adres en de factuur.  

Door dit formulier in te vullen en aan ons te versturen meldt u zich aan voor deze opleiding. U schrijft zich definitief in op het moment dat u het opleidingscontract dat wij u toesturen, ondertekend aan ons terugmailt.