Summerschool Marokko 2020

Klein

Persoonlijke Retraite
In juni (van 23 – 30 juni) organiseren wij een persoonlijke retraite-week in het Noorden van Marokko. Op een schitterende plek midden in de natuur, vlakbij prachtige stille stranden, kun je een week inspiratie opdoen, helemaal tot jezelf komen en werken aan je persoonlijke transformatie.

Je kunt elke dag zelf kiezen om mee te doen aan yogalessen, meditatie, sessies Systemisch Werk, massages, healingen, lezingen, Enneagramworkshops, kookworkshops, stembevrijding, creatieregie, waterhealing, etc. Elke dag zijn er workshops, is er persoonlijke begeleiding en wordt er biologisch gekookt voor de hele groep. Af en toe zijn er kookworkshops. Je kunt zelf kiezen voor een rustig of een druk programma. Af en toe worden er ook excursies georganiseerd naar Asilah of naar Tanger waar je aan deel kunt nemen. Er zijn een aantal coaches en therapeuten aanwezig, die desgewenst kunnen zorgen voor aurareading, aurahealing, ademsessies en hypnosesessies, Shiatsu of persoonlijke coaching. Ook kan je ervoor kiezen om een aantal uren per dag alleen door te brengen, te wandelen langs de stranden of in het prachtige natuurgebied.

Deze week kan je gebruiken om je energie weer helemaal op te laden, een stap verder te zetten in je persoonlijke ontwikkeling, in je kracht te komen en even terug te gaan naar jezelf. Maar ook om nieuwe mensen te ontmoeten en nieuwe inspiratie op te doen en wat te zien van Noord-Marokko.

De kosten voor de Persoonlijke Retraite (één week verblijf incl. alle lessen, activiteiten en alle maaltijden) zijn € 2.150 (excl. vliegtickets van ong. € 250 retour). Je verblijft op een mooie kamer met eigen badkamer. Wij komen je ophalen van het vliegveld van Tanger. De transfer van en naar het vliegveld is bij de prijs inbegrepen. Kom je met 2 pers. dan hoeft de tweede persoon maar de helft van deze kosten te betalen, d.w.z. € 1.075.

 

Klein

De kosten voor de Persoonlijke Retraite (één week verblijf incl. alle lessen, activiteiten en alle maaltijden) zijn € 2.150 (excl. vliegtickets van ong. € 250 retour). Je verblijft op een mooie kamer met eigen badkamer. Wij komen je ophalen van het vliegveld van Tanger. De transfer van en naar het vliegveld is bij de prijs inbegrepen.

Kom je met 2 pers. dan hoeft de tweede persoon maar de helft van deze kosten te betalen, d.w.z. € 1.075.

 

Klein

Adviesgesprek? 06-42898548

Wil je meer informatie of wil je weten of deze opleiding voor jou geschikt is, dan kan je bellen met één van onze opleidingsadviseurs (06-42898548 of 06-46432551) of een adviesgesprek aanvragen door hier te klikken. Je wordt dan teruggebeld door één van onze adviseurs. Het is ook mogelijk om een Skype-gesprek of een telefonisch adviesgesprek aan te vragen. 

Maar mocht je zelf al gewoon overtuigd zijn, dat de opleiding geschikt voor je is, schrijf je dan zo snel mogelijk in. Je krijgt dan binnen 3 werkdagen bericht of wij je kunnen plaatsen.

Klein

Aanmelden

Om je aan te melden voor de Summerschool in Marokko klik je op Aanmelden en vul je het formulier in. Hierna krijg je automatisch een mailtje waarmee je je aanmelding dient te bevestigen. Daarna ontvang je een bevestiging met alle info.