Summerschool Arnhem 2020

Klein

Summerschool Arnhem

Op wo 19, do 20 en vr 21 augustus organiseren wij een intensieve Summerschool in Arnhem met als thema: Trainen en Coachen in de Nieuwe Tijd.

Klein

Trainen en Coachen in de Nieuwe Tijd

Deze korte 3-daagse trainer/coach opleiding bestaat uit 3 professionele modules. Wil je leren hoe je mensen in deze nieuwe tijd kunt inspireren als coach en als trainer? Ben je op zoek naar inspiratie, input en nieuwe werkvormen? Wil je mensen op een inspirerende innovatieve manier trainen en coachen? Wil je onderzoeken of het vak van trainer en coach iets voor je is? Of wil je jouw eigen stijl van trainen ontdekken en ontwikkelen? Dan is deze intensieve, inspirerende opleiding iets voor jou.

Je krijgt nieuwe tools, methodieken en werkvormen aangereikt waardoor je trainingen en coachingssessies inspirerend en interactief kunt maken. Je kunt zodoende in hele korte tijd de basisvaardigen van het trainen, coachen en creatief denken onder de knie krijgen. Verder werken we met opstellingen (Systemisch Werk) en Transformerend Trainen.

Deze opleiding geeft je een energie- en inspiratieboost, waardoor je als trainer of coach zelf weer een bron bent van inspiratie om anderen verder te brengen.

Klein

Opzet van deze Summerschool

De Summerschool bestaat uit 3 dagen:
• Dag 1: Train de Trainer (wo 19 aug)
• Dag 2: Coaching (do 20 aug)
• Dag 3: Inspirerend Trainen en Coachen (vr 21 aug)

Klein

Programma

Klein

Dag 1: Train de Trainer (wo 19 aug)

Je leert wat echt inspirerend en transformerend trainen van binnenuit betekent. Je leert diverse interactieve en innovatieve trainers-methodieken en inspirerende werkvormen. Verder besteden we uitgebreid aandacht aan Kleurprofilering volgens het Hersendiagram. Dit is de nieuwste methode om meer kennis te verwerven over je persoonlijke visie, talenten en creatieve intelligentie. Kleurprofilering gaat uit van de hersenwerking. Via testjes wordt gekeken welk deel van de hersenen dominant is (links frontaal, links basaal, rechts frontaal of rechts basaal). Verder leer je werken met interactieve, creatieve en inspirerende trainingstools om mensen in beweging te krijgen.
De 1ste dag wordt afgesloten met een kookworkshop waarna de groep gemeenschappelijk eet. Na de 1ste dag kan je of thuis slapen of intern overnachten op onze basislocatie (simpele slaapaccommodatie waarin je met meerdere personen op een kamer slaapt).

Dag 2: Coaching (do 20 aug)

We besteden aandacht aan diverse coachingsvaardigheden en -technieken: resultaatgericht coachen, intuïtieve coaching, individuele coaching, teamcoaching, oplossingsgericht coachen, provocatief coachen, inspirerend coachen, life coaching en systemisch coachen (coachen met opstellingen).
Aan het einde van de 2de dag is er Koken en Coachen en wordt de dag afgesloten met een coachingsdiner.

Dag 3: inspirerend Trainen en Coachen (vr 21 aug)

Op de laatste dag onderzoek je waar jouw talenten liggen als trainer en coach. Je leert hoe je de geleerde trainings- en coachtools kan inzetten in verschillende situaties en bij verschillende doelen en je gaat samen met anderen een korte workshop maken.
Aan het einde van dag 3 is er een afsluitende borrel.

Klein

Locatie

De opleiding wordt gegeven in onze InspiratieKamers in Arnhem (alle dagen van 10:00 - 19:00 uur, incl. lunch). Overnachtingen kan je, zoals eerder vermeld, bij ons intern doen op onze basislocatie (simpele slaapaccommodatie waarin je met meerdere personen op een kamer slaapt). Dit kost niks extra's, maar je moet je wel van tevoren hiervoor opgeven en er zijn maar een beperkt aantal plaatsen.

Als je liever in een hotel slaapt kun je als je dat wilt ook overnachten in Hotel Modez in Arnhem, op loopafstand van de InspiratieKamers. Dit trendy hotel heeft 20 kamers, die elk op eigenwijze zijn ingericht en gestyled door een beroemde Nederlandse modeontwerper en vormgever. Kosten voor een overnachting bij Modez bedragen ong. € 90.- p.p. per nacht. Boeken bij Modez kan via de website van Modez of door te bellen 026-4420993. De overnachtingskosten bij Modez zijn niet in de opleidingsprijs inbegrepen.

Uiteraard kun je je overnachting zelf ook op een andere manier regelen of gewoon thuis gaan slapen natuurlijk.

Kosten

De kosten bedragen € 750.- als je de opleiding zelf betaalt (er wordt dan geen BTW geheven) en € 950.- excl. BTW als je werkgever of een instantie de opleiding betaald. Als je ZZP'er bent, mag je het lage tarief betalen.

Al het lesmateriaal is bij de prijs inbegrepen. Als je bij ons intern basic wil overnachten kost dat niks extra's, maar je moet wel van tevoren reserveren en er zijn maar een beperkt aantal plaatsen.

Als je dit najaar één van onze beroepsopleidingen gaat volgen, krijg je het volledige bedrag van de kosten van deze Summerschool retour.

Adviesgesprek? 06-42898548

Wil je meer informatie of wil je weten of deze opleiding voor jou geschikt is, dan kan je bellen met één van onze opleidingsadviseurs (06-42898548 of 06-46432551) of een adviesgesprek aanvragen door hier te klikken. Je wordt dan teruggebeld door één van onze adviseurs. Het is ook mogelijk om een Skypegesprek of een telefonisch adviesgesprek aan te vragen. 

Maar mocht je zelf al gewoon overtuigd zijn, dat de opleiding geschikt voor je is, schrijf je dan zo snel mogelijk in. Je krijgt dan binnen 3 werkdagen bericht of wij je kunnen plaatsen.

Om je aan te melden voor de Summerschool Arnhem klik je op aanmelden en vul je het formulier in. Hierna krijg je automatisch een mailtje waarmee je je aanmelding dient te bevestigen. Daarna ontvang je een bevestiging met alle opleidingsinfo (locatie adres, tijden, etc.) en de factuur. 

Door dit formulier in te vullen en aan ons te versturen meldt u zich aan voor deze opleiding.