Persoonlijk Transformatietraject 2020

Klein

Persoonlijk Transformatietraject

Klein

Als je het gevoel hebt dat het tijd is voor je persoonlijke transformatie, dan bieden wij je dit najaar een speciaal programma aan, dat helemaal gericht is op jouw persoonlijke transformatie. Tijdens dit traject sta je erop gericht om jezelf en je leven binnen 3 maanden naar een hoger level te brengen. We werken op verschillende niveaus: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel, zodat je je gedachtes, gevoelens en acties op één lijn krijgt.

Het leven kan makkelijker, simpeler en gelukkiger. Als je dat gevoel ook hebt en je wil een aantal maanden uittrekken om eens echt met je eigen ontwikkeling aan de slag te gaan, dan is dit traject iets voor jou. Je krijgt een groot aantal healingen, readings en coaching sessies. Er wordt veel aandacht besteed aan het ontwikkelen van je intuïtie en creativiteit. En je maakt een transformatiereis van 2 weken, die veel impact zal hebben op je leven.

Dit traject is bedoeld voor iedereen, die 2020 op een ander level wil binnenstappen. Als je het gevoel hebt, dat dit iets voor je is, neem dan contact op met onze studiebegeleidster voor een gesprek (06-42898548). Dan kunnen we samen uitzoeken of deze opleiding bij jou past en bij jou aansluit. 

Je doet deze opleiding in een kleine, vaste groep. Je leert ook van elkaar en je zult in korte tijd een mooie band met elkaar kunnen opbouwen. Omdat de opleiding ook een reis bevat, werkt het heel intensief. Want je bent echt even 7 dagen helemaal weg uit de waan van de dag, je dagelijkse routine, je vertrouwde omgeving. Dit is voor veel mensen best een beetje spannend, maar het is ook echt een manier om hele nieuwe ervaringen op te doen.

Je reist niet alleen door een ander land met een andere cultuur, je ontmoet niet alleen andere mensen, maar je maakt ook een reis naar binnen. En je ontmoet ook hele andere stukken van jezelf. Je komt in gebieden van jezelf, waar je misschien nog nooit geweest bent. En binnen in jezelf ligt nog heel veel onontgonnen gebied, liggen nog heel veel antwoorden, inzichten en puzzelstukjes die je nodig hebt om de puzzel van je leven te leggen.

Je gaat in dit traject ook onderzoeken wat je missie is dit leven, waarvoor je gekomen bent, hoe je van waarde kunt zijn voor een ander, waar je talenten liggen en waar je tekortkomingen.

Dit traject is voor mensen, die willen investeren in hoger bewustzijn en in een lichter, simpeler en gelukkiger leven.

Klein

Opzet

Klein

Dit Persoonlijk Transformatietraject bestaat in totaal uit 20 dagen:
 • 2 Basistransformatiedagen (vr 17 en za 18 januari 2020)
  Tijdens deze Basisdagen zoek je uit waar je talenten liggen en waar je tekortkomingen. Waar je vandaan komt en waar je naar op weg bent. Waar je obstakels liggen, je zwakke punten en transformatiepunten. Wat je missie is en wat je kwaliteiten zijn. We werken in deze eerste 2 dagen veel met Systemisch Werk, familieopstellingen, transformatieopstellingen, e.d.
 • Daarna volgen er intensieve dagen op do 23 en vr 24 januari en op do 30 en vr 31 januari. Op deze dagen wordt er gewerkt aan je intuïtieve ontwikkeling, je creatieve ontwikkeling, je emotionele ontwikkeling en onderzoek je wat het juiste klimaat is om jouw talenten, waardes en kwaliteiten tot volle bloei te laten komen. Door middel van verschillende werkvormen leer je hoe je meer in contact kan komen met je intuïtie, je gevoel en je creativiteit. Denken, voelen en handelen worden op één lijn gebracht. En met behulp van creatieregie krijg je meer zicht op hoe je je leven in eigen hand kunt nemen. Deze dagen kun je eventueel blijven slapen (simpele slaapzaal). Er wordt ’s avonds gezamenlijk gegeten en er zijn coachgesprekken. Je kunt natuurlijk ook ’s avonds thuis gaan slapen. Maar houd er rekening mee, dat het hele intensieve dagen zijn.
 • Op vr 27 maart ga je de verdieping in op je ontwikkelingen tijdens de modules in januari naar voren zijn gekomen.
 • Op za 28 maart maak je kennis met het Enneagram en is er ’s avonds tevens een Enneagramdiner met feest.
 • Je sluit de opleiding af met evaluerende slotgesprekken (datum volgt in 2020)
 • Tenslotte is er voor degenen die dat willen een 7-daagse Transformatiereis naar Marokko van do 5 t/m wo 11 maart (je kunt dit traject doen mét en zonder Transformatiereis).  

Klein

Klein

Systemisch Werk

Systemen zijn magische netten van energie. Vaak zijn we ons niet of nauwelijks bewust hoe belangrijk de plek is die we ten opzichte van elkaar in een systeem innemen. Iedereen maakt deel uit van verschillende systemen, waarin je steeds een andere positie lijkt in te nemen: je familie-systeem, het systeem van je werkomgeving, je sociale systeem, etc.

Je kunt ook onbewust gevangen zitten in een systeem of onbewust een ander gevangen houden. Dan zet je energie vast in de verwachtingen en beelden die je van elkaar vastgezet hebt. Met systemisch werk kan je deze energieën losmaken. Dit betekent vaak dat er heel veel energie kan vrijkomen om nieuwe wegen te bewandelen en nieuwe plannen uit te voeren.

In deze module leer je systemisch werk te begeleiden. We werken zowel met familie-opstellingen als organisatie-opstellingen, abstracte opstellingen, flits-opstellingen, maar ook systemisch werk met bord-opstellingen.

Klein

Klein

Transformatiereis Marokko

Als je dat wil, kan je in dit transformatietraject ook een transformatiereis naar Marokko maken. Je vliegt naar Marrakech. Daar volg je de module Grensverleggend Trainen. Vanuit Marrakech vliegen we daarna in een uurtje met een binnenlandse vlucht naar Zuid-Marokko naar de Sahara. We verblijven in een mooie villa aan de rand van de Sahara van waaruit we met landrovers naar het hart van de zandwoestijn gaan. En van daaruit gaan we door met kamelen. In de Sahara slapen we in tenten of als je dat wil onder de sterrenhemel.

Naast de woestijn zie je in deze reis ook hele mooie stukken van Zuid-Marokko. Tijdens de reis krijg je elke dag een aantal uren les en zijn er ook retraite-uren waar je bezig bent met de reis naar binnen. 

Deze Transformatiereis is enorm waardevol voor je hele proces. In deze reis gaat het met name om je persoonlijke transformatie en zullen we werken met de ziel. We onderzoeken wat je missie is dit leven, hoe je van waarde kunt zijn voor anderen, wat je als talent hebt meegekregen en wat je transformatiepunten zijn. De reis is zeer intensief, je krijgt iedere dag een aantal uren intensief les, je slaapt op verschillende plekken en leert jezelf open te stellen voor hogere inspiratie. We werken aan het ontwikkelen van je eigen intuïtieve vermogens. Tijdens deze reis zal de energie die nog ergens in je systeem vastzit, loskomen en weer vrij beschikbaar komen. Dat wil zeggen dat je met veel meer energie, passie, levenslust en bewustzijn terug zult keren. Van hieruit kun je de opleiding weer verder vorm gaan geven.

Je kunt dit persoonlijk transformatietraject mét of zonder Transformatiereis doen. Als je aan de Transformatiereis deelneeemt zijn alle kosten van de reis inbegrepen in het traject. Alleen de vliegreis naar en in Marokko moet je zelf betalen en zelf boeken, maar neem voor je de vlucht boekt nog even contact met ons op, want we vliegen gezamenlijk.

Data transformatiereis

wo 5 t/m do 11 maart 2020


Alle data op een rij

 • vr 17 januari
 • za 18 januari
 • do 23 januari
 • vr 24 januari 
 • do 30 januari 
 • vrij 31 januari 
 • do 5 t/m 11 maart (Transformatiereis Marokko)
 • vr 27 maart 
 • za 28 maart
 • Slotgesprek/Evaluatie (datum volgt in 2020)Locatie en overnachten

De opleiding wordt gegeven in onze InspiratieKamers te Arnhem. Je kunt na elke lesdag thuis slapen, maar het is ook mogelijk om in Arnhem te overnachten. Er is een mogelijkheid van Basis-overnachten van "bed op slaapzaal" op de trainingslocatie. Voor wie wat meer luxe wil, kan ook Hotel Karel boeken. Dit is bij de InspiratieKamers om de hoek. 

Klein

Klein

Kosten

Je kunt dit traject doen mét en zonder Transformatiereis. Mét de reis betaal je:

 • € 3.800 als je de opleiding zelf betaalt of ZZP'er bent
 • € 4.150 als je werkgever of een instantie de opleiding voor je betaalt.

Zonder de reis betaal je: 

 • € 2.250 als je de opleiding zelf betaalt of ZZP'er bent
 • € 2.550 als je werkgever of een instantie de opleiding voor je betaalt.

Klein

Klein

Adviesgesprek? 06-42898548

Wil je meer informatie of wil je weten of deze opleiding voor jou geschikt is, dan kan je bellen met één van onze opleidingsadviseurs (06-42898548 of 06-46432551) of een adviesgesprek aanvragen door hier te klikken. Je wordt dan teruggebeld door één van onze adviseurs. Het is ook mogelijk om een Skypegesprek of een telefonisch adviesgesprek aan te vragen. 

 

Om je aan te melden voor dit Persoonlijk Transformatietraject klik je op Aanmelden en vul je het formulier in. Hierna krijg je automatisch een mailtje waarmee je je aanmelding dient te bevestigen. Daarna ontvang je een bevestiging met alle opleidingsinfo (locatie adres, tijden, etc.) en de factuur. 

Door dit formulier in te vullen en aan ons te versturen meld je je aan voor deze opleiding.