Online Systemisch Werk

Klein

Deze opleiding is vol!

Online Opleiding Systemisch Werk

Klein

We maken allemaal deel uit van verschillende systemen waarin we onze plek innemen. Vaak zijn we ons niet of nauwelijks bewust hoe belangrijk de plek is die we ten opzichte van elkaar in een systeem innemen, hoe we elkaar onbewust gevangen kunnen zetten, hoe onze energie vast kan zitten in de beelden en verwachtingen en projecties, die we onbewust van elkaar hebben gemaakt. Dit gebeurt niet alleen in families, maar dit gebeurt ook binnen organisaties, teams, bedrijven. Systemen zijn magische netten van energie.

Als energie vastzit, kunnen we niet meer stromen, dus niet meer bewegen, dus niet meer ontwikkelen en dus niet meer verder. Belangrijk in deze tijd is dus dat we leren hoe we vastzittende energie weer vrij kunnen maken. Energie kan vastzitten in verzet, in angst, in boosheid, in gewoontes, in vaste programma’s en patronen. We kunnen dan wel een ander gedrag aanleren, maar wil een ontwikkeling of verandering werkelijk slagen, dan heeft het een vrije, levende energie nodig. Pas als de energie werkelijk vrij kan stromen, is er weer vertrouwen en levenslust. Dan kunnen we ook weer de regie over ons eigen leven in handen nemen.

Dit geldt zowel voor personen, organisaties, teams e.d. Alles wat vastzit moet weer loskomen om energie vrij te maken voor een nieuw tijdperk in iemands leven of voor de toekomst van een team of organisatie. Daarom is Systemisch Werken een vak voor de toekomst. Mensen zullen zich in de toekomst veel meer bewust gaan worden van systemen, veel meer gaan denken in systemen, gaan werken en handelen in systemen en dus ook verstoringen in systemen willen opsporen.

Tijdens deze intensieve online opleiding leer je op allerlei manieren systemen op te stellen. Je leert familie-opstellingen, organisatie-opstellingen, team-opstellingen, gezondheids-opstellingen, lijn-opstellingen, flits-opstellingen. Je leert systemisch coachen, bordopstellingen neerzetten, zodat je ook systemisch kunt werken en coachen met individuele personen.

Opzet van de opleiding

De opleiding bestaat uit 4 sessies van 3 uur. Je kunt na het volgen van de sessies examen doen door 2 live dagen te volgen waarin je live oefent met het begeleiden van opstellingen en je ook live examen doet. We zijn op dit moment druk bezig om deze online opleiding gecertificeerd te krijgen. We verwachten dat dit eind september gebeurd is. Daarna kun je je diploma laten erkennen door de beroepsvereniging SPOTCER en kun je daarmee direct in de praktijk aan de slag. De opleiding bestaat uit 4 modules die je online leren om zowel live als online systemisch werk te doen. Daarnaast leer je hoe je snel, handig en slim online kunt werken.

De online sessies Systemisch Werken zijn op de volgende data:

  • Online Systemisch Werken 1 (dinsdag 25 mei)
  • Online Systemisch Werken 2 (dinsdag 1 juni)
  • Online Systemisch Werken 3 (dinsdag 15 juni)
  • Online Systemisch Werken 4 (dinsdag 22 juni)


Examens (optioneel)

In 2 dagen de 2 examendagen (data nog overeen te komen) ga je zelf opstellingen begeleiden en zal je ook als representant in opstellingen deelnemen. Je gaat in de praktijk brengen wat je in de opleiding hebt geleerd en krijgt tijd om goed te oefenen met opstellingen. Je wordt hierin persoonlijk begeleid door een van onze trainers. Op de tweede dag doe je examen door een opstelling te begeleiden.

 

Klein

Kosten Online Opleiding Systemisch Werk

  • € 600 als je de opleiding zelf betaalt of ZZP'er bent (je hoeft dan geen btw te betalen, omdat we een CRKBO geregistreerde opleiding zijn).
  • € 750 (excl. btw) als je werkgever of een instantie de opleiding voor je betaalt

Vergoeding Scholing

Veelal worden de kosten voor deze opleiding vergoed door de werkgever, maar er zijn ook al heel veel deelnemers die de opleiding vergoed hebben gekregen als reïntegratie traject (en/of gesubsidieerd als deel van een reïntegratie- of omscholingstraject). Je kunt hierover navraag doen bij ons of bij de instantie die jou op dit moment begeleidt.

 

Klein

Advies? 06-42898548

Wil je meer informatie of wil je weten of deze opleiding voor jou geschikt is, dan kan je bellen met één van onze opleidingsadviseurs (06-42898548 of 06-46432551) of een adviesgesprek aanvragen door hier te klikken. Je wordt dan teruggebeld door één van onze adviseurs. Het is ook mogelijk om een Skypegesprek of een telefonisch adviesgesprek aan te vragen. 

Maar mocht je zelf al gewoon overtuigd zijn, dat de opleiding geschikt voor je is, schrijf je dan zo snel mogelijk in. Je krijgt dan binnen 3 werkdagen bericht of wij je kunnen plaatsen.

Klein

Aanmelden

Om je aan te melden voor deze dag klik je op Aanmelden Online Opleiding Systemisch Werk en vul je het formulier in. Hierna krijg je automatisch een mailtje waarmee je je aanmelding dient te bevestigen. Daarna ontvang je een bevestiging met alle info (locatie adres, tijden, etc.) en de factuur. 

Door dit formulier in te vullen en aan ons te versturen meldt u zich aan voor deze opleiding.