Summerschool Nieuwe Denken

Klein

Nieuwe Denktechnieken voor een Nieuwe Wereld 

Klein

Nadat onze vorige Summerschool met dit thema in 1x vol was, hebben we besloten er nog een te geven op donderdag 27 en vrijdag 28 augustus in Arnhem. In deze workshop ga je aan de slag met de TotalBrainBox-methode, een methode waarmee je innovatief, creatief en out of the box kan leren denken. De methode omvat honderden tools, die je in kunt zetten om buiten de gebaande paden te leren denken. Iets wat ik deze tijd absoluut noodzakelijk is. Want we kunnen niet meer verder met de oude wereld. En het is dus noodzakelijk om ons leven, ons bedrijf, onze manieren van organiseren, onze producten opnieuw vorm te geven.

Het is noodzakelijk om nieuwe wegen te zoeken, andere manieren van organiseren. Maar hoe vind je deze nieuwe wegen? Als we steeds op hetzelfde level blijven denken, verzinnen we steeds dezelfde oplossingen voor oude problemen, denken we in cirkeltjes en komt er gewoon niets nieuws, niets anders in ons op dan dat er altijd opkomt. 

Toch is creatief denken iets wat je kunt leren. Je hebt alleen tools nodig, die je op een andere manier laten nadenken en laten kijken naar bestaande situaties. Het kan soms heel simpel zijn om een groot gat in de markt te zien, een nieuwe onderneming of een heel ander product. In deze 2 dagen leer je tools uit de TotalBrainBox-methode en krijg je ook de mogelijkheid om je eigen vragen in te brengen met betrekking tot je eigen bedrijf, je eigen onderneming of de nieuwe weg die je aan het zoeken bent. 

Daarnaast krijg je een Toolbook en leer je hoe je zelf brainstormsessies met nieuwe denktechnieken kunt faciliteren. 

Klein

Locatie

De opleiding wordt gegeven in onze InspiratieKamers in Arnhem (de eerste dag van 10:00 – 19:00 uur incl. lunch en diner, de tweede dag van 10:00 - 17:00 uur, incl. lunch). Overnachtingen kan je, bij ons intern doen op onze basislocatie (simpele slaapaccommodatie waarin je met meerdere personen op een kamer slaapt). Dit kost niks extra's, maar je moet je wel van tevoren hiervoor opgeven en er zijn maar een beperkt aantal plaatsen.

Als je liever in een hotel slaapt kun je als je dat wilt ook overnachten in Hotel Modez in Arnhem, op loopafstand van de InspiratieKamers. Dit trendy hotel heeft 20 kamers, die elk op eigenwijze zijn ingericht en gestyled door een beroemde Nederlandse modeontwerper en vormgever. Kosten voor een overnachting bij Modez bedragen ong. € 90.- p.p. per nacht. Boeken bij Modez kan via de website van Modez of door te bellen 026-4420993. De overnachtingskosten bij Modez zijn niet in de opleidingsprijs inbegrepen.

Uiteraard kun je je overnachting zelf ook op een andere manier regelen of gewoon thuis gaan slapen natuurlijk.

Klein

Klein

Kosten

De kosten bedragen € 750.- als je de opleiding zelf betaalt (er wordt dan geen BTW geheven) en € 950.- excl. BTW als je werkgever of een instantie de opleiding betaald. Als je ZZP'er bent, mag je het lage tarief betalen.

Al het lesmateriaal is bij de prijs inbegrepen. Als je bij ons intern basic wil overnachten kost dat niks extra's, maar je moet wel van tevoren reserveren en er zijn maar een beperkt aantal plaatsen.

Als je dit najaar één van onze beroepsopleidingen gaat volgen, krijg je het volledige bedrag van de kosten van deze 2-daagse opleiding Nieuwe Denktechnieken retour.

Klein

Adviesgesprek? 06-42898548

Wil je meer informatie of wil je weten of deze opleiding voor jou geschikt is, dan kan je bellen met één van onze opleidingsadviseurs (06-42898548 of 06-46432551) of een adviesgesprek aanvragen door hier te klikken. Je wordt dan teruggebeld door één van onze adviseurs. Het is ook mogelijk om een Skypegesprek of een telefonisch adviesgesprek aan te vragen. 

Maar mocht je zelf al gewoon overtuigd zijn, dat de opleiding geschikt voor je is, schrijf je dan zo snel mogelijk in. Je krijgt dan binnen 3 werkdagen bericht of wij je kunnen plaatsen.

Klein

Inschrijven

Om je aan te melden voor de Summerschool Arnhem klik je op aanmelden en vul je het formulier in. Hierna krijg je automatisch een mailtje waarmee je je aanmelding dient te bevestigen. Daarna ontvang je een bevestiging met alle opleidingsinfo (locatie adres, tijden, etc.) en de factuur. 

Door dit formulier in te vullen en aan ons te versturen meldt u zich aan voor deze opleiding.