Korte Opleiding Trainingsacteren

Klein

Klein

Korte Opleiding Trainingsacteren

In mei (27 en 28 mei) geven wij weer een 2-daagse opleidingen Trainingsacteren.

De opleidingsdagen

Trainingsacteren is een vak. De laatste jaren neemt de vraag naar trainingsacteurs steeds meer toe. Professionele trainingsacteurs kunnen ingezet worden bij assessments, bij kickoff bijeenkomsten, bij rollenspelen, bij simulaties en bij communicatie- en gedragstrainingen.

Deze korte opleiding bestaat uit 2 intensieve opleidingsdagen waarin we gaan kijken wat het vak van trainingsacteur inhoudt. We gaan veel spelen en leren welke competenties je nodig hebt als trainingsacteur, hoe trainingssessies zijn opgebouwd, hoe je kan afstemmen en acteren bij assessments. We leren opbouwen, afstemmen, inleven, monitoren en feedback geven als trainingsacteur en samenwerken met een trainer. We oefenen met cases uit de praktijk, spelen rollen en leren omgaan met bijv. agressie, angst, onzekerheid e.d. Hoe kan ik als trainingsacteur mijn cliënten helpen om te leren omgaan met moeilijke, agressieve klanten, a-relaxte situaties, spanning, stress en emoties? 

Klein


Data en locatie

Donderdag 27 en vrijdag 28 mei 2021. De opleiding omvat 12 lesuren. De lestijden zijn op beide dagen van 10:00 - 17:00 uur. 

Je kunt thuis overnachten, maar het is ook mogelijk in Arnhem. Er is een mogelijkheid van Basis-overnachten van "bed op slaapzaal" op onze trainingslocatie. Voor wie wat meer luxe wil, kan ook Hotel Karel boeken. Dit is bij de InspiratieKamers om de hoek. 

Klein

Je betaalt voor deze opleiding:
  • € 950 als je de opleiding zelf betaalt of ZZP'er bent
  • € 1.050 als je werkgever of een instantie de opleiding voor je betaalt. 

Als je in het voorjaar van 2021 de gehele Beroepsopleiding Traningsacteren volgt, krijg je het opleidingsgeld van de Korte Opleiding Trainingsacteren weer terug.  

 

Vergoeding Scholing
Veelal worden de kosten voor deze opleiding Professioneel Trainingsacteur vergoed door de werkgever, maar er zijn ook al heel veel deelnemers die de opleiding Professioneel Trainingsacteur vergoed hebben gekregen als reïntegratie traject (en/of gesubsidieerd als deel van een reïntegratie- of omscholingstraject). Je kunt hierover navraag doen bij ons of bij de instantie die jou op dit moment begeleidt.

Klein

Adviesgesprek? 06-42898548

Wil je meer informatie of wil je weten of deze opleiding voor jou geschikt is, dan kan je bellen met één van onze opleidingsadviseurs (06-42898548 of 06-46432551) of een adviesgesprek aanvragen door hier te klikken. Je wordt dan teruggebeld door één van onze adviseurs. Het is ook mogelijk om een Skypegesprek of een telefonisch adviesgesprek aan te vragen. 

Maar mocht je zelf al gewoon overtuigd zijn, dat de opleiding geschikt voor je is, schrijf je dan zo snel mogelijk in. Je krijgt dan binnen 3 werkdagen bericht of wij je kunnen plaatsen.

Klein

Om je aan te melden voor deze korte opleiding klik je op Aanmelden Korte Opleiding Trainingsacteur en vul je het formulier in. Hierna krijg je automatisch een mailtje waarmee je je aanmelding dient te bevestigen. Daarna ontvang je een bevestiging met alle opleidingsinfo (locatie adres, tijden, etc.) en de factuur. 

Door dit formulier in te vullen en aan ons te versturen meldt u zich aan voor deze opleiding.