Korte Opleiding Trainer/Coach 2019

Klein

Klein

Korte Opleiding Trainer/Coach 

Klein

Dit is een intensieve Basisopleiding voor mensen die professioneel opgeleid willen worden, maar geen tijd hebben voor lange opleidingstrajecten. Gedurende 2 intensieve dagen (5 dagdelen) leer je de basisvaardigheden van trainer/coach. Je ervaart hoe je interactief, energiek, en inspirerend kunt coachen en trainen. Je krijgt nieuwe innovatieve tools en werkvormen aangereikt en onderzoekt waar jouw kracht ligt en wat de stijl is die bij jou past.

We werken deze 2 dagen o.a. met de vakken Creatief Denken, Kleurprofilering, Coaching en Oplossingsgericht Trainen. Je bent twee dagen in een inspirerende energieke omgeving waar je samen met een kleine groep aan de slag gaat om de basis van dit vak te leren.

Klein 

Wat leer je in deze Basisopleiding?

  • je ontdekt waar je eigen talenten en tekortkomingen liggen
  • je krijgt inspiratie om interactief en innovatief te trainingen en te coachen
  • je krijgt nieuwe werkvormen en methodes aangereikt om mensen te inspireren
  • je leert hoe je een trainingssessie op moet bouwen
  • je krijgt een nieuwe visie op trainen en coachen
  • je leert hoe je je eigen authenticiteit kunt gebruiken om te trainen en te coachen.

Data

De volgende Korte Opleiding Trainer/Coach wordt gegeven op:
- di 5 - wo 6 februari 2019
- vr 8 - za 9 maart 2019Basisopleiding

Deze opleiding is een Basisopleiding, speciaal voor mensen die professioneel opgeleid willen worden, maar geen tijd hebben voor een langer opleidingstraject. Tijdens deze Basisdagen (5 dagdelen) leer je de basisvaardigheden van trainen en coachen. Je ervaart hoe je interactief, energiek en inspirerend kunt trainen en coachen. Je krijgt veel nieuwe innovatieve tools en werkvormen aangereikt en onderzoekt waar jouw kracht ligt en wat de stijl is die bij jou past. Je bent twee dagen in een inspirerende energieke omgeving waar je samen met een kleine groep aan de slag gaat om dit vak te leren.

Je kan deze Basisopleiding dus ook als op zichzelf staande opleiding volgen en daarna op ieder willekeurig moment nog kiezen om door te stromen naar de volledige Opleiding Professioneel Trainer of de volledige Opleiding Professioneel Coach met een erkend diploma. Hiervoor heb je minimaal 36 lesuren nodig. Als je de Basisopleiding gedaan hebt wordt die gewoon meegeteld. Je volgt daarna dan nog 2 modules van 2 dagen met verschillende vakken naar keuze, die jij nodig hebt om je verder te ontwikkelen als coach en je doet je eindexamen.  

 

Algemene info

Het studiemateriaal is gratis en wordt op de eerste dag van de opleiding verstrekt. De studiebelasting van deze opleiding is 17 uur (nl. de beide opleidingsdagen). Het instroomniveau van deze opleiding is HBO, maar de opleiding staat ook open voor MBO-ers.

SPOTCER

Wij zijn aangesloten bij de Beroepsorganisatie SPOTCER. Deze organisatie controleert coachopleidingen en certificeert coaches, maar helpt ook startende coaches bij het zoeken van passende klanten. Daarnaast is onze coachopleiding ook erkend door de CRKBO. Het instroomniveau van deze opleiding is HBO, maar de opleiding staat ook open voor MBO-ers. Een examenpoging mag 1 keer worden herkanst.

Hoe zet ik mijzelf in de markt?

De Academie organiseert in samenwerking met beroepsorganisatie SPOTCER voor iedereen die een erkend diploma heeft een gratis dag "hoe zet ik mijzelf als coach in de markt". Op deze dag krijg je allerlei handige tips hoe je als ZZP-er voor jezelf kan beginnen of hoe je samen een groepspraktijk op kan zetten, hoe je aan klanten kan komen, etc. Daarnaast verzorgt SPOTCER in samenwerking met de Academie ook intervisiedagen voor startende coaches. Ook deze "coaching on the job" is de eerste maanden na je eindexamen gratis.

Locatie en overnachten

De opleiding wordt gegeven in onze InspiratieKamers te Arnhem. Je kunt na elke lesdag thuis slapen, maar het is ook mogelijk om in Arnhem te overnachten. Er is een mogelijkheid van Basis-overnachten van "bed op slaapzaal" op de trainingslocatie. Voor wie wat meer luxe wil, kan ook Hotel Karel boeken. Dit is bij de InspiratieKamers om de hoek. 

Klein

Je betaalt:
  • € 1.500 als je deze zelf betaalt of ZZP'er bent
  • € 1.750 als je werkgever of een instantie de opleiding voor je betaalt.Vergoeding Scholing
Veelal worden de kosten voor deze opleiding vergoed door de werkgever, maar er zijn ook al heel veel deelnemers die de opleiding vergoed hebben gekregen als reïntegratie traject (en/of gesubsidieerd als deel van een reïntegratie- of omscholingstraject). Je kunt hierover navraag doen bij ons of bij de instantie die jou op dit moment begeleidt.

Klein

Adviesgesprek? 06-42898548

Wil je meer informatie of wil je weten of deze opleiding voor jou geschikt is, dan kan je bellen met één van onze opleidingsadviseurs (06-42898548 of 06-46432551) of een adviesgesprek aanvragen door hier te klikken. Je wordt dan teruggebeld door één van onze adviseurs. Het is ook mogelijk om een Skypegesprek of een telefonisch adviesgesprek aan te vragen. 

Maar mocht je zelf al gewoon overtuigd zijn, dat de opleiding geschikt voor je is, schrijf je dan zo snel mogelijk in. Je krijgt dan binnen 3 werkdagen bericht of wij je kunnen plaatsen.

Klein

Om je aan te melden voor de Korte Opleiding Trainer/Coach klik je op Aanmelden en vul je het formulier in. Hierna krijg je automatisch een mailtje waarmee je je aanmelding dient te bevestigen. Daarna ontvang je een bevestiging met alle opleidingsinfo (locatie adres, tijden, etc.) en de factuur. 

Door dit formulier in te vullen en aan ons te versturen meldt u zich aan voor deze opleiding.