Korte Opleiding Trainer

Korte Trainersopleiding 

Klein

Dit is een intensieve Basisopleiding voor mensen die professioneel opgeleid willen worden, maar geen tijd hebben voor lange opleidingstrajecten. Gedurende 2 intensieve dagen (5 dagdelen) leer je de basisvaardigheden van trainen. Je ervaart hoe je interactief, energiek, en inspirerend kunt trainen. Je krijgt nieuwe innovatieve tools en werkvormen aangereikt en onderzoekt waar jouw kracht ligt en wat de stijl is die bij jou past.Wat leer je in deze Basisopleiding?

  • Je ontdekt waar je eigen talenten en tekortkomingen liggen;
  • Je krijgt inspiratie om interactief en innovatief te trainen;
  • Je krijgt nieuwe werkvormen en methodes aangereikt om mensen te inspireren;
  • Je leert hoe je een trainingssessie op moet bouwen;
  • Je krijgt een nieuwe visie op trainen en coachen;
  • Je leert hoe je je eigen authenticiteit kunt gebruiken om te trainen.

In deze 2 dagen werken we o.a. met de vakken Creatief Denken, Kleurprofilering, Coaching, SpeedCoaching en Oplossingsgericht Coachen. Je bent 2 dagen in een inspirerende energieke omgeving waar je samen met een kleine groep aan de slag gaat om de basis van dit vak te leren.

Na de Basisopleiding weet je meer wie jij als trainer bent, wat voor mogelijkheden er zijn en kan je op ieder willekeurig moment kiezen door te stromen naar de opleiding tot Professioneel Trainer met een erkend diploma. Hiervoor heb je 36 lesuren nodig. Als je Basisopleiding gedaan hebt wordt die gewoon meegeteld. Je volgt daarna dan nog 2 modules van 2 dagen met verschillende vakken naar keuze, die jij nodig hebt om je verder te ontwikkelen als trainer.

Data

De eerste volgende Korte Opleiding Trainer wordt gegeven op:

- di 5 - wo 6 februari 2019
- vr 8 - za 9 maart 2019


Algemene opleidingsinformatie

Het studiemateriaal is gratis en wordt op de eerste dag van de opleiding verstrekt. De studiebelasting van deze opleiding is 14 uur (nl. de beide opleidingsdagen). Het instroomniveau van deze opleiding is HBO, maar de opleiding staat ook open voor MBO-ers. 


Basisopleiding

Je kan deze Basisopleiding dus ook als op zichzelf staande opleiding volgen en daarna op ieder willekeurig moment nog kiezen om door te stromen naar de volledige opleiding tot Professioneel Trainer met een erkend diploma. Hiervoor heb je minimaal 36 lesuren nodig. Als je de Basisopleiding gedaan hebt wordt die gewoon meegeteld. Je volgt daarna dan nog 2 modules van 2 dagen met verschillende vakken naar keuze, die jij nodig hebt om je verder te ontwikkelen als trainer en je doet je eindexamen.  

SPOTCER

Wij zijn aangesloten bij de Beroepsorganisatie SPOTCER. Deze organisatie controleert trainers- en coachopleidingen, maar helpt ook startende trainers en coaches bij het zoeken van passende klanten. Daarnaast is Deze Korte Opleiding tot Trainer/Coach ook erkend door de CRKBO.

Hoe zet ik mijzelf in de markt?

De Academie organiseert in samenwerking met beroepsorganisatie SPOTCER voor iedereen die een erkend diploma heeft een gratis dag "hoe zet ik mijzelf als trainer/coach in de markt?". Op deze dag krijg je allerlei handige tips hoe je als ZZP-er voor jezelf kan beginnen of hoe je samen een groepspraktijk op kan zetten, hoe je aan klanten kan komen, etc. Daarnaast verzorgt SPOTCER is samenwerking met de Academie ook intervisiedagen voor startende trainers en coaches. Ook deze "coaching on the job" is de eerste maanden (6) na je eindexamen gratis.

Locatie en overnachten

De opleiding wordt gegeven in onze InspiratieKamers te Arnhem. Je kunt thuis overnachten, maar het is ook mogelijk om in Arnhem te overnachten. Er is een mogelijkheid voor Basis-overnachten van "bed op slaapzaal" op de trainingslocatie. Voor wie wat meer luxe wil, kan ook bij Hotel Karel boeken. Dit is bij de InspiratieKamers om de hoek. 

Klein

Je betaalt:
  • € 1.500 als je deze opleiding zelf betaalt of ZZP'er bent
  • € 1.750 als je werkgever of een instantie de opleiding voor je betaalt.Vergoeding Scholing
Veelal worden de kosten voor deze korte coachingsopleiding vergoed door de werkgever, maar er zijn ook al heel veel deelnemers die deze coachingsopleiding vergoed hebben gekregen als reïntegratie traject (en/of gesubsidieerd als deel van een reïntegratie- of omscholingstraject). Je kunt hierover navraag doen bij ons of bij de instantie die jou op dit moment begeleidt.

Klein

Adviesgesprek? 06-42898548

Wil je meer informatie of wil je weten of deze opleiding voor jou geschikt is, dan kan je bellen met één van onze opleidingsadviseurs (06-42898548 of 06-46432551) of een adviesgesprek aanvragen door hier te klikken. Je wordt dan teruggebeld door één van onze adviseurs. Het is ook mogelijk om een Skype-gesprek of een telefonisch adviesgesprek aan te vragen. 

Maar mocht je zelf al gewoon overtuigd zijn, dat de opleiding geschikt voor je is, schrijf je dan zo snel mogelijk in. Je krijgt dan binnen 3 werkdagen bericht of wij je kunnen plaatsen.

Klein

Om je aan te melden voor deze Korte Trainer opleiding, klik je op Aanmelden Trainersopleiding en vul je het formulier in. Hierna krijg je automatisch een mailtje waarmee je je aanmelding dient te bevestigen. Daarna ontvang je een bevestiging met alle opleidingsinfo (locatie adres, tijden, etc.) en de factuur. 

Door dit formulier in te vullen en aan ons te versturen meldt u zich aan voor deze opleiding.