Korte Opleiding Creatief Denktrainer 2020

Klein

Korte Opleiding Creatief Denktrainer
 

Creatief Denktrainingen faciliteren is een vak. Een vak dat je kunt leren. In deze 2-daagse opleiding leer je de basisvaardigheden hoe je mensen out of the box, patroon doorbrekend kunt laten denken. Tijdens deze 2 dagen leer je de basisvaardigheden van het creatief en innovatief denken. Je leert een aantal breed inzetbare basistools van de TotalBrainBox-methode, de basisprincipes van Patroondoorbrekend Denken en Doorbraak Denken en je leert elementaire sessies creatief denken te begeleiden.

Na deze Basisopleiding

  • Heb je een aantal breed inzetbare basistools geleerd van de TotalBrainBox-methode;
  • Kun je interactief en energiek elementaire sessies creatief denken begeleiden.

Klein


Data

De eerstvolgende Korte Opleiding Creatief Denktrainer wordt gegeven op do 13 en vr 14 februari 2020.

Klein

Algemene info

Het studiemateriaal is gratis en wordt op de eerste dag van de opleiding verstrekt. De studiebelasting van deze opleiding is 12 uur (nl. de beide opleidingsdagen). Het instroomniveau van deze opleiding is HBO, maar de opleiding staat ook open voor MBO-ers.

Klein

SPOTCER

Wij zijn aangesloten bij de Beroepsorganisatie SPOTCER. Deze organisatie controleert coachopleidingen en certificeert coaches, maar helpt ook startende coaches bij het zoeken van passende klanten. Daarnaast is onze coachopleiding ook erkend door de CRKBO. Het instroomniveau van deze opleiding is HBO, maar de opleiding staat ook open voor MBO-ers. Een examenpoging mag 1 keer worden herkanst.

Hoe zet ik mijzelf in de markt?

De Academie organiseert in samenwerking met beroepsorganisatie SPOTCER voor iedereen die een erkend diploma heeft een workshop "hoe zet ik mijzelf in de markt". Op deze dag krijg je allerlei handige tips hoe je als ZZP-er voor jezelf kan beginnen of hoe je samen een groepspraktijk op kan zetten, hoe je aan klanten kan komen, etc. Daarnaast verzorgt SPOTCER in samenwerking met de Academie ook intervisiedagen voor startende coaches en trainers. Ook deze "coaching on the job" is de eerste maanden na je eindexamen gratis.Locatie en overnachten

De opleiding wordt gegeven in onze InspiratieKamers te Arnhem. Je kunt thuis overnachten, maar het is ook mogelijk om in Arnhem te overnachten. Er is een mogelijkheid voor Basis-overnachten van "bed op slaapzaal" op de trainingslocatie. Voor wie wat meer luxe wil, kan ook bij Hotel Karel boeken. Dit is bij de InspiratieKamers om de hoek. 

Klein

Kosten 

  • € 1.500 als je de opleiding zelf betaalt of ZZP'er bent
  • € 1.750 als je werkgever of een instantie de opleiding voor je betaalt.

Vergoeding Scholing

Veelal worden de kosten voor deze Trainersopleiding vergoed door de werkgever, maar er zijn ook al heel veel deelnemers die de opleiding vergoed hebben gekregen als reïntegratie traject (en/of gesubsidieerd als deel van een reïntegratie- of omscholingstraject). Je kunt hierover navraag doen bij ons of bij de instantie die jou op dit moment begeleidt.

Klein

Adviesgesprek? 06-42898548

Wil je meer informatie of wil je weten of deze opleiding voor jou geschikt is, dan kan je bellen met één van onze opleidingsadviseurs (06-42898548 of 06-46432551) of een adviesgesprek aanvragen door hier te klikken. Je wordt dan teruggebeld door één van onze adviseurs. Het is ook mogelijk om een Skype-gesprek of een telefonisch adviesgesprek aan te vragen. 

Maar mocht je zelf al gewoon overtuigd zijn, dat de opleiding geschikt voor je is, schrijf je dan zo snel mogelijk in. Je krijgt dan binnen 3 werkdagen bericht of wij je kunnen plaatsen.

Aanmelden

Om je aan te melden voor de Korte opleiding Creatief Denktrainer klik je op Aanmelden en vul je het formulier in. Hierna krijg je automatisch een mailtje waarmee je je aanmelding dient te bevestigen. Daarna ontvang je een bevestiging met alle opleidingsinfo (locatie adres, tijden, etc.) en de factuur. 

Door dit formulier in te vullen en aan ons te versturen meldt u zich aan voor deze opleiding.