Enneagramverdieping

Klein

Enneagram Verdiepingsdag

zaterdag 26 juni 

Klein

Je hebt al wat basiskennis van het Enneagram of je hebt al eerder bij ons een Enneagramdag gevolgd, het boeit je en je wil er meer van weten en ervaren. Dan is deze Enneagram Verdiepingsdag misschien wel precies dat, wat je zoekt.

het Enneagram

Het Enneagram is een eeuwenoud diagnostisch instrument. Men kan het Enneagram gebruiken om het zelfinzicht te vergroten. Het systeem is met name in deze tijd doeltreffend voor het in kaart brengen van de menselijke verhoudingen, vooral in werksituaties. De afgelopen jaren hebben dan ook duizenden leidinggevenden over de hele wereld het Enneagram herontdekt als een zeer waardevol management instrument.

Het Enneagram is zeer praktisch hanteerbaar bij het nemen van beslissingen, het vormen en managen van teams, het voeren van evaluatiegesprekken, het coachen van mensen, het begrijpen en het oplossen van problemen en misverstanden op de werkvloer. Kennis hebben van het Enneagram is zeer waardevol als je werkzaam bent als trainer.

Je krijgt deze dag intensief les in het Enneagram. Alle 9 types worden behandeld, maar ook de verbindingslijnen, de stress- en ontspanningslijnen, de vleugels. We kijken hoe je je persoonlijk kunt ontwikkelen door middel van het Enneagram. Maar we kijken ook hoe je meer inzicht kan krijgen in de motieven en drijfveren van je medemens.

Want onder de oppervlakte van dat wat gezien en beleefd wordt, gaan vaak totaal verschillende werelden schuil. We kijken allemaal op een totaal andere manier naar de wereld. Het Enneagram is een fantastische manier om te ontdekken, dat we allemaal op een andere manier naar de werkelijkheid kijken.

Deze Verdiepingsdag is uitermate geschikt voor mensen die met mensen werken als hulpverlener, leidinggevende, maar ook in sales, marketing, communicatie, coaching en training is het Enneagram als model de meest waardevolle basis waarover je kan beschikken.

Datum en Locatie

Zaterdag 26 juni in de InspiratieKamers in Arnhem. De dag duurt van 10:00 - 19:00 uur. We sluiten de dag af met een borrel. 

 

Klein

Kosten

De kosten voor deze Verdiepingsdag zijn € 200 (incl. lunch en alle lesmateriaal).

Klein

Advies? 06-42898548

Wil je meer informatie of wil je weten of deze dag voor jou geschikt is, dan kan je bellen met één van onze opleidingsadviseurs (06-42898548 of 06-46432551) of een adviesgesprek aanvragen door hier te klikken. Je wordt dan teruggebeld door één van onze adviseurs. Het is ook mogelijk om een Skypegesprek of een telefonisch adviesgesprek aan te vragen. 

Maar mocht je zelf al gewoon overtuigd zijn, dat de opleiding geschikt voor je is, schrijf je dan zo snel mogelijk in. Je krijgt dan binnen 3 werkdagen bericht of wij je kunnen plaatsen.

Klein

Aanmelden

Om je aan te melden voor deze dag klik je op Aanmelden Enneagram Verdiepingsdag en vul je het formulier in. Hierna krijg je automatisch een mailtje waarmee je je aanmelding dient te bevestigen. Daarna ontvang je een bevestiging met alle info (locatie adres, tijden, etc.) en de factuur. 

Door dit formulier in te vullen en aan ons te versturen meldt u zich aan voor deze opleiding.