EnneagramEvent

Enneagramdag op 11 aprilOp zondag 11 april organiseren wij een groot EnneagramEvent in Arnhem. Op het event kan je alles te weten komen over het Enneagram. In eerste instantie over welk Enneagramtype jezelf bent, je partner, wat de belangrijkste groei- en transformatiepunten zijn van jouw Enneagramtype, hoe je mentaal, emotioneel en spiritueel kunt ontwikkelen, wat de valkuilen zijn van jouw type, waar je talenten en groeikansen liggen, hoe je relaties met de andere types zijn, wat je stresspunten zijn en wat je ontspanningspunten zijn. Kortom alles op het gebied van Enneagram kan je op deze dag leren en ontdekken.

Daarnaast is er een Enneagram Modeshow en Enneagram theater waar je allerlei mogelijke informatie kan krijgen over de Eanneagramtypes. Je kunt een persoonlijke Enneagram reading krijgen, maar ook meer te weten komen over de geschiedenis van het Enneagram. Het Enneagram is een eeuwenoud diagnostisch instrument, dat men in deze tijd nog steeds kan gebruiken om het zelfinzicht te vergroten en transformatieprocessen te versnellen.

Inzicht krijgen in de diverse Enneagramtypes, maar ook op hun onderliggende drijfveren en motieven kan een enorme ondersteuning zijn in elk vakgebied. Coaches, leraren, leidinggevenden, trainers, trainingsacteurs, maar ook mensen die in de sales werken of in de zorg of als je kinderen moet opvoeden, iedereen kan zijn voordeel doen met het Enneagram.

 

Kosten

De kosten voor deelname zijn € 50. Dit is incl. lunch.

 

Advies? Bel 06-42898548

Wil je weten of het EnneagramEvent iets voor je is of heb je andere vragen, dan kun je bellen met één van onze opleidingsadviseurs (06-42898548 of 06-46432551). Ook kan je een adviesgesprek aanvragen door hier te klikken. 

Het is ook mogelijk om een Skypegesprek of een telefonisch adviesgesprek aan te vragen. Je wordt dan gebeld door één van onze adviseurs.

Om je aan te melden voor het EnneagramEvent klik je op Aanmelden EnneagramEvent en vul je het formulier in. Geeft in het aanmeldformulier bij 'opmerking' aan of je een kaartje wilt voor 12 uur of een kaartje wilt voor overnachting.

Hierna krijg je automatisch een mailtje waarmee je je aanmelding dient te bevestigen. Daarna ontvang je alle benodigde informatie en de factuur.