Enneagram Verdieping Barcelona 2020

Klein

Enneagram 3-daagse (Barcelona, 24 - 27 jan)

Klein

Je hebt al wat basiskennis van het Enneagram, je hebt er wat over gelezen of je hebt je er al een beetje in verdiept. Het boeit je en je wil er meer van. Dan is deze vierdaagse verdiepingscursus in Barcelona misschien wel precies dat, wat je zoekt.


Je komt aan op vrijdagmiddag 24 januari en je vertrekt weer op maandagmiddag 27 januari. Je krijgt 8 dagdelen intensief les in het Enneagram. Alle 9 types worden behandeld, maar ook de verbindingslijnen, de stress- en ontspanningslijnen, de vleugels. We kijken hoe je je persoonlijk kunt ontwikkelen door middel van het Enneagram. Maar we kijken ook hoe je meer inzicht kan krijgen in de motieven en drijfveren van je medemens.

Want onder de oppervlakte van dat wat gezien en beleefd wordt, gaan vaak totaal verschillende werelden schuil. We kijken allemaal op een totaal andere manier naar de wereld. Het Enneagram is een fantastische manier om te ontdekken, dat we allemaal op een andere manier naar de werkelijkheid kijken.

Deze 4 dagen zijn uitermate geschikt voor mensen die met mensen werken als hulpverlener, leidinggevende, maar ook in sales, marketing, communicatie, coaching en training is het Enneagram als model de meest waardevolle basis waarover je kan beschikken.

Naast de lessen die intern gegeven worden, gebruiken we ook de stad Barcelona als inspiratiebron. De accommodatie waar de lessen gegeven worden, ligt midden in het centrum, vlakbij Plaça Reial, de Ramblas, het strand, midden in het bruisende leven van Barcelona. En uiteraard is er ook tijd om even te shoppen, een kroegje te pakken, naar het strand te gaan of Gaudi’s werk te bewonderen.

Overnachtingen

Je kunt bij ons intern slapen op een luxe tweepersoonskamer met eigen badkamer, maar je kunt ook extern slapen. Er zijn verschillende goedkope hostels op een paar minuten lopen van de locatie. Of je kunt een Airbnb of hotel nemen. Kom je met zijn tweeën intern op een tweepersoonskamer slapen, dan krijgt de tweede persoons 50% korting.

Klein

Kosten Enneagram Verdieping Barcelona

  • € 950,- als je intern verblijft (incl. ontbijt, lunch en diner)
  • € 650,- als je extern verblijft (excl. ontbijt, lunch en diner)

Kom je met zijn tweeën intern op een tweepersoonskamer slapen, dan krijgt de tweede persoon 50% korting. 

Vergoeding Scholing

Veelal worden de kosten voor deze Trainersopleiding vergoed door de werkgever, maar er zijn ook al heel veel deelnemers die de opleiding vergoed hebben gekregen als reïntegratie traject (en/of gesubsidieerd als deel van een reïntegratie- of omscholingstraject). Je kunt hierover navraag doen bij ons of bij de instantie die jou op dit moment begeleidt.

Adviesgesprek? 06-42898548

Wil je meer informatie of wil je weten of deze opleiding voor jou geschikt is, dan kan je bellen met één van onze opleidingsadviseurs (06-42898548 of 06-46432551) of een adviesgesprek aanvragen door hier te klikken. Je wordt dan teruggebeld door één van onze adviseurs. Het is ook mogelijk om een Skype-gesprek of een telefonisch adviesgesprek aan te vragen. 

Maar mocht je zelf al gewoon overtuigd zijn, dat de opleiding geschikt voor je is, schrijf je dan zo snel mogelijk in. Je krijgt dan binnen 3 werkdagen bericht of wij je kunnen plaatsen.

Aanmelden

Om je aan te melden voor de Enneagram Verdieping in Barcelona klik je op Aanmelden en vul je het formulier in. Hierna krijg je automatisch een mailtje waarmee je je aanmelding dient te bevestigen. Daarna ontvang je een bevestiging met alle opleidingsinfo (locatie adres, tijden, etc.) en de factuur. Door dit formulier in te vullen en aan ons te versturen meld je je aan voor deze opleiding. 

Tweede persoon bij inschrijving opgeven

Je kan in het inschrijfformulier in het veld "Opmerkingen" aangeven wie de tweede persoon is die ook de Enneagram Verdieping in Barcelona gaat volgen. Vervolgens kan deze persoon zich daarna ook aanmelden via het aanmeldformulier.