Enneagram Basisdag

Klein

Basisdag Enneagram 15 jan 2020

Klein

Ben je door de Enneagrammodule van 23 november geïnteresseerd geraakt, maar weet je er nog weinig van? En wil je er wel meer over weten? Dan kan je je inschrijven voor de Enneagram Basisdag op 15 januari 2020. Deze dag wordt gegeven in Arnhem en duurt van 10:00 - 17:00 uur (incl. lunch). 


Enneagram verdieping in Barcelona 

Kom je daarna ook naar de Enneagram Verdiepings 3 daagse in Barcelona van 24-27 januari 2020, dan is deze Enneagram Basisdag gratis en trekken we het bedrag dat je voor de Basisdag betaalt af van het cursusgeld in Barcelona.

 

Kosten Enneagram Basisdag in Arnhem 

  • € 250,- per persoon 

Kom je met zijn tweeën, dan krijgt de tweede persoon 50% korting.

Kom je daarna naar de Enneagram Verdieping in Barcelona van 24-27 januari 2020, dan is deze Enneagram Basisdag gratis en trekken we het bedrag dat je voor de Basisdag betaalt af van het cursusgeld in Barcelona.

 

Adviesgesprek? 06-42898548

Wil je meer informatie of wil je weten of deze opleiding voor jou geschikt is, dan kan je bellen met één van onze opleidingsadviseurs (06-42898548 of 06-46432551) of een adviesgesprek aanvragen door hier te klikken. Je wordt dan teruggebeld door één van onze adviseurs. Het is ook mogelijk om een Skype-gesprek of een telefonisch adviesgesprek aan te vragen. 

Maar mocht je zelf al gewoon overtuigd zijn, dat de opleiding geschikt voor je is, schrijf je dan zo snel mogelijk in. Je krijgt dan binnen 3 werkdagen bericht of wij je kunnen plaatsen.

Aanmelden

Om je aan te melden voor de Enneagram Verdieping in Barcelona klik je op Aanmelden en vul je het formulier in. Hierna krijg je automatisch een mailtje waarmee je je aanmelding dient te bevestigen. Daarna ontvang je een bevestiging met alle opleidingsinfo (locatie adres, tijden, etc.) en de factuur. Door dit formulier in te vullen en aan ons te versturen meld je je aan voor deze opleiding. 

Tweede persoon bij inschrijving opgeven

Je kan in het inschrijfformulier in het veld "Opmerkingen" aangeven wie de tweede persoon is die ook de Enneagram Verdieping in Barcelona gaat volgen. Vervolgens kan deze persoon zich daarna ook aanmelden via het aanmeldformulier.