2-daagse Transformerend Trainen

klein

2-daagse Transformerend Trainen

 

Transformatie Trainer/Coach

De Academie voor Innovatief Trainen had de eerste Opleiding tot Transformatie Trainer/Coach. Mensen die deze opleiding in de afgelopen jaren gedaan hebben, zijn pioniers op het gebied van Transformatie en Systemisch Werk. En zij hebben al vele reorganisatie- en transformatieprocessen begeleid.

Nu, na de Coronacrisis is transformatie niet meer een luxe, maar een must geworden. We moeten de wereld op een nieuwe manier uitvinden en vormgeven. Transformatie Trainer/Coach is daarmee een vak geworden van de toekomst. Want de hele wereld zal een nieuw begin moeten maken met anders leren denken, anders leren voelen, anders leren kijken. Veranderen is niet voldoende meer. Er is Transformatie, oftewel een blijvende verandering, nodig om deze wereld opnieuw vorm te geven. Dit is een enorme uitdaging en de wereld heeft nu zeker veel mensen nodig, die dit proces willen en kunnen begeleiden.

Wat is transformatie? Op welke manieren en in welke vormen kan ik mensen transformerend begeleiden? Wat is systemisch werk? Hoe kan ik als trainer/coach werken met opstellingen? Wat voor opstellingen zijn er? Hoe en wanneer gebruik ik welke opstelling? Wie ben ik? (wat is mijn aard, persoonlijkheid, ziel, geest). Wat zijn mijn persoonlijke talenten in het begeleiden van processen

Tijdens deze intensieve 2 dagen breng je jezelf in kaart en doen we praktische systemische oefeningen om meer zich te krijgen op jezelf, het systeem, je beperkende overtuigingen, je missie en je mogelijkheden. Daarnaast maak je tijdens deze dagen ook kennis met de andere deelnemers en met de docenten. Data en locatie

Deze 2 dagen Transformerend Trainen worden gegeven in de InspiratieKamers in Arnhem op:

  • donderdag 24 en vrijdag 25 juni
  • donderdag 2 en vrijdag 3 september

 

 

Klein

Kosten 2-daagse Transformerend Trainen

Klein

  • € 750 als je de opleiding zelf betaalt of ZZP'er bent (je hoeft dan geen btw te betalen, omdat we een CRKBO geregistreerde opleiding zijn).
  • € 950 (excl. btw) als je werkgever of een instantie de opleiding voor je betaalt. 

Als je na deze 2-daagse opleiding besluit om in het najaar de Opleiding tot Transformatie Trainer/Coach bij ons te doen, krijg je de kosten voor deze 2-daagse Transformerend Trainen retour.

Vergoeding Scholing

Veelal worden de kosten voor deze Trainersopleiding vergoed door de werkgever, maar er zijn ook al heel veel deelnemers die de opleiding vergoed hebben gekregen als reïntegratie traject (en/of gesubsidieerd als deel van een reïntegratie- of omscholingstraject). Je kunt hierover navraag doen bij ons of bij de instantie die jou op dit moment begeleidt.

 

Klein

Adviesgesprek? 06-42898548

Wil je meer informatie of wil je weten of deze opleiding voor jou geschikt is, dan kan je bellen met één van onze opleidingsadviseurs (06-42898548 of 06-46432551) of een adviesgesprek aanvragen door hier te klikken. Je wordt dan teruggebeld door één van onze adviseurs. Het is ook mogelijk om een Skypegesprek of een telefonisch adviesgesprek aan te vragen. 

 

Om je aan te melden voor deze 2-daagse Transformerend Trainen klik je op aanmelden en vul je het formulier in. Hierna krijg je automatisch een mailtje waarmee je je aanmelding dient te bevestigen. Daarna ontvang je een bevestiging met alle opleidingsinfo (locatie adres, tijden, etc.) en de factuur. 

Door dit formulier in te vullen en aan ons te versturen meld je je aan voor deze opleiding.