Extra module Marrakech

Klein

Grensverleggend Trainen en Coachen Marrakech 

(wo 30 oktober - zo 3 november)
In de extra module Grensverleggend Trainen en Coachen gaan we onze horizon verbreden en letterlijk en figuurlijk over de grens. We vliegen naar Marrakech, voeren gesprekken in het vliegtuig en komen aan in de stad van de Sprookjes van 1001 Nacht.
Een trainingsmodule voor iedereen die wil weten of wonderen bestaan. Hoe maakbaar is het leven? Wat krijg je mee uit je verleden, je afkomst en je cultuur? Hoe geef je van daaruit creatief vorm aan je eigen leven? Hoe leven we samen met andere culturen en hoe kunnen we van elkaar leren? Dit is een uitdagende, inspirerende module waarin transformerend en inspirerend trainen een belangrijke rol spelen. Als je echt iets bijzonders mee wil maken, iets waarvoor je niet vaak de kans krijgt, dan moet je deelnemen aan deze module. 
Je gaat met een groep op pad, maakt samen van alles mee, je leert elkaar en jezelf heel goed kennen, je verblijft op één van de meest inspirerende plaatsen op aarde in een oude Riad midden in de Oude Stad (Medina) van Marrakech. Er is een mooi dakterras met uitzicht op het Atlasgebergte, heerlijke plekken om gesprekken te voeren en ruime slaapkamers met eigen badkamer. 

Je krijgt Marrakech te zien ook op plekken waar toeristen nooit komen. We nemen je mee naar Berber-dorpen in het Atlasgebergte en je maakt echt contact met locals om meer te weten te komen over de Marokkaanse cultuur. Je leert een tajine klaar te maken, krijgt Marokkaanse kookles, je leert onderhandelen in de Souk, etc. Kortom je krijgt in een paar dagen een totaal nieuwe ervaring die je niet snel meer vergeten zal. 

De vliegreis naar Marrakech moet je zelf betalen en zelf boeken, maar neem voor je de vlucht boekt nog even contact met ons op, want we vliegen gezamenlijk. Niet inbegrepen in de prijs zijn de verblijfskosten van € 75 per dag. Dit bedrag is all inclusive (verblijf, eten en drinken). 

Klein