Masterclass Creatief Denken Barcelona

InspirationCompany is marktleider op het gebied van Creatief en Innovatief Denken in Nederland. De Academie voor Innovatief Trainen werkt nauw samen met InspirationCompany. Trainers van dit trainingsbureau geven elk jaar een paar keer een Masterclass Creatief Denken op verschillende plaatsen (Dubai, Marrakech, Barcelona). Zo ook deze zomer van 26-30 juni a.s. in Barcelona. Deze Masterclass is geschikt voor iedereen die zich in zeer korte tijd op topniveau wil specialiseren in creatief en innovatief denken. Deze Masterclass is de beste op dit gebied in Europa.

Je krijgt 8 dagdelen intensief les (incl. examen) om brainstorms te begeleiden op topniveau. Aan het einde doe je examen en krijg je een erkend diploma (PTA-punten). 

Na het volgen van de Masterclass kun je Creatief Denktrainingen faciliteren op hoog niveau. Verder is bij de opleiding een jaar lang Coaching on the Job inbegrepen. Dit betekent dat de docenten van de Academie ter beschikking staan om je te helpen bij het toepassen van het geleerde in de praktijk.
 

Wat kan je na de Masterclass Creatief Denken?

 1. Creatief Denkesessies begeleiden op hoog niveau
 2. Trainen bij innovatie en veranderingsprocessen waarbij nieuwe wegen, visies of producten ontwikkeld moeten worden. 
 3. Creatieve en innovatieve processen begeleiden
 4. Trainen met de unieke TotalBrainbox-methode met meer dan 100 tools voor zowel mensen met een linker als met een rechter hersendominantie, oftewel zowel voor logische als voor associatieve denkers.
 5. Opzetten van Innovatieplatforms
 6. Begeleiden van productontwikkeling
   

Wat komt er in de Masterclass aan bod? 

 1. Uitbreiding en verdieping van de technieken
 2. Doorbraak denken (de nieuwste creatief denktechnieken)
 3. In- en OutBox-denken
 4. Patroondoorbrekend denken
 5. Exacte toepassing van tools
 6. Goepsdynamica
 7. Opbouw van Creatief Denksessies
 8. Je rol als trainer
 9. Persoonlijke stijlen
 10. Interactief vernieuwend trainen
   

Voor wie?

 1. Voor trainers die zich verder in hun vakgebied willen ontwikkelen
 2. Voor mensen die hun kennis en deskundigheid willen vergroten
 3. Voor mensen die de basisopleiding gevolgd hebben en zich verder willen ontwikkelen als trainer Creatief Denken
 4. Voor mensen in dit vakgebied die een opleiding zoeken op het hoogste niveau


Vereisten
Voorkennis van het creatieve proces en kennis van de basisprincipes van onze TotalBrainBox-methode zijn vereist, alsmede ervaring in het begeleiden van creatieve sessies. 

De Masterclass is een deskundigheidsopleiding die gericht is op professionals die zich willen specialiseren in het toepassen van creatieve technieken. De opleiding is ook geschikt voor mensen die de opleiding Creatief Denken gevolgd hebben en hun kennis verder willen uitbreiden, upgraden en verdiepen. En ook voor trainers die hun vakkennis verder willen uitbreiden.


TotalBrainBox-methode

Tijdens de Masterclass leer je nieuwe creatieve denktechnieken volgens de TotalBrainbox-methode van InBox en OutBox-denken. Deze methode is geaccrediteerd door de Universiteit Twente. De Academie voor Innovatief Trainen verzorgt op dit moment de enige Beroepsopleiding tot professioneel Creatief Denk-trainer in Nederland. Door de samenwerking met Inspiration Company en SPOTCER is het bovendien ook mogelijk stage te lopen bij trainingen op de werkvloer voor hen die meer ervaring willen opdoen in de praktijk.

Het unieke van de TotalBrainBox-methode is, dat deze voor iedereen toegankelijk is en dat het op elke situatie kan worden toegepast. Met de TotalBrainBox-methode kun je zowel creatief OutBox (“out of the box”) als creatief InBox leren denken. Het is daarom zowel geschikt voor associatieve, vrije denkers als voor mensen die logisch, rationeel denken.


Masterclass

De Masterclass bestaat uit 8 dagdelen in Barcelona en weer 1 dag in Nederland (terugkomdag in september). In totaal zijn dit 36 lesuren. Dit zijn voldoende uren om je diploma te laten erkennen door Beroepsvereniging SPOTCER.

Verder bieden wij de mogelijkheid om na het behalen van dit diploma een aantal stages te lopen bij trainingsbureau InspirationCompany, zodat je ook de mogelijkheid krijgt om het vak in de praktijk te oefenen. 
 

Data Masterclass

De Masterclass start op maandag 26 juni 's avonds om 19:00 uur. Je kunt vanaf 17:30 uur inchecken in de Summerschool. Op vrijdagochtend 30 juni sluiten we de Masterclass af en kan je vanaf 12:00 uur weer terugreizen. Dus mocht je vrijdagmiddag terugvliegen, boek dan een vlucht vanaf 15:00 uur.
Masterclass wordt afgesloten met een terugkomdag in Arnhem in september. 

Andere algemene Info

Barcelona

Tijdens de Masterclass wordt intensief les gegeven, maar elke middag heb je ook een aantal uren vrij om je te laten inspireren door Barcelona. Wij organiseren zelf ook excursies naar o.a. Parc Guell, het Picasso-museum, de Sagrada Familia e.d. We organiseren een catamarantocht op zee en fietsen door Barcelona, maar je kunt ook 's nachts genieten van het bruisende uitgaansleven van Barcelona en de vele hippe, trendy clubs of je laten inspireren door de schitterende winkels. Je kunt ook lekker een aantal uren aan het strand gaan liggen. 
 

Trainingslocatie en Verblijf

De Masterclass wordt gegeven in een groot oud gebouw aan Plaça de Catalunya, midden in het centrum van Barcelona en vlak bij alle bezienswaardigheden en winkelgebieden van de stad. Het gebouw ligt dus in het hart van de stad en als je de deur uitloopt, sta je midden in het bruisende centrum van Barcelona. Maar de trainingslocatie is ook op loopafstand van de haven en het strand.
Maaltijden gebruiken we gezamenlijk op de trainingslocatie. Je slaapt op een tweepersoonskamer in hetzelfde gebouw of in een naburig appartement of hotel.

 

Kosten Masterclass

De Masterclass (12 dagdelen) kost:

 1. € 3.950.-. als je de opleiding zelf betaalt of ZZP-er bent. Dit is incl. alle lessen, de terugkomdag in sept, 1 jaar lang coaching on the job, syllabus, excursies, logies op een 2 pers. kamer en alle maaltijden, maar excl. vliegreis. Als je de opleiding zelf betaalt hoef je geen BTW te betalen.
  Als je zelf voor je verblijf in een hotel in de buurt zorgt, krijg je op deze prijs een korting van € 1.000. 
   
 2. € 4.350.-. als je werkgever of een instantie de opleiding betaalt. Dit is incl. alle lessen, terugkomdag in sept, 1 jaar lang coaching on the job, syllabus, excursies, logies op een 2 pers. kamer en alle maaltijden, maar excl. vliegreis en excl. BTW.
  Als je zelf voor je verblijf in een hotel in de buurt zorgt, krijg je op deze prijs een korting van € 1.000.

Als je bij ons al een andere beroepsopleiding hebt gedaan of momenteel doet, krijg je voor de Masterclass Creatief Denken bovendien een korting van € 500.- 
 

Inschrijven

Om je in te schrijven voor de Masterclass Creatief Denken klik je op Inschrijven Masterclass Creatief Denken Barcelona 2017 en vul je het formulier in. Je krijgt dan vanzelf een bevestiging.


Gesprek

Je kunt je telefonisch of per mail inschrijven voor deze opleiding, maar mocht je nog vragen hebben dan kun je ook een gesprek aanvragen. Mocht de opleiding betaald worden door je werkgever, dan kan onze opleidingsadviseur ook naar je werkplek komen om het adviesgesprek samen met je werkgever te voeren. 

De adviesgesprekken zijn kosteloos en geheel vrijblijvend. Wel moet je een adviesgesprek even aanvragen door hier te klikken of te bellen met één van onze opleidingsadvieurs (06-42898548).
Het is ook mogelijk om een Skypegesprek of een telefonisch adviesgesprek aan te vragen. Je wordt dan gebeld door één van onze adviseurs.

 

Locatie: Barcelona

Datum: 26-30 juni